Stendhal Pleje

Innovation til anti-aging hudpleje produkterne

Stendhal var i 1949 den første virksomhed, som begyndte at anvende den værdifulde minkolie i pleje kosmetik. I 1952 var det lige så det første mærke, som udviklede og lancerede et middel mod cellulitis. Samtidig havde firmaet på daværende tid også modet til at gøre reklame for et produkt, som kunne stramme brysterne op. Men virksomheden var ikke kun med hensyn til plejeprodukterne en pioner, den gik også andre veje hvad emballage angår. Sådan blev der i 1958 for første gang i hele verden emballeret daglige doser af anti-aging produkter i enkeltvise ampuller. Indtil i dag har Stendhal i regelmæssige afstande udviklet eksklusive plejeprodukter, som igen og igen er vejvisende. Derfor kan plejeserien brillere med hele to patenterede indholdsstoffer, som du ikke får andre steder. F.eks. anvender virksomheden overhovedet ikke hormonelle aktivatorer og tilsætningsstoffer i sin anti-aging serie. Selvfølgelig har Stendhal endnu mere at tilbyde, end en eksklusiv og meget succesrig plejeserie. Makeup, dufte og plejeprodukter til tør hud hører også til bestsellerne fra den succesrige kosmetikproducent.

Vidste du at Indhold

Stendhal pleje i Perfumdreams´ online shop

Stendhal pleje synes at være en hyldest til feminiteten. Navnet på plejen er afledt af forfatteren Stendhal. Han er kendt for sine romantiske og bevidst feminine værker. Også her står kvindeligheden i centrum. Producenten blev først og fremmest kendt for sin brug af minkolie og kunne med olien understrege de skønneste sider af kvindens hud. Kosmetikkens virkestoffer er vigtige for cellefornyelsen og egner sig godt til medtaget og irriteret hud. Huden beroliges og mulige inflammationer forhindres. De plejende stoffer i cremen skaber med tiden mere vitalitet og spændstighed. Vævet strammes og huden bliver mere fast. Herved opstår et udtryk for mere ungdommelighed. Stendhal pleje fører i små ampuller en antiaging-pleje af meget høj kvalitet og en omfangsrig række af produkter, der med dufte og makeup afrunder sortimentet. Populære produktserier i vores udvalg er

 • Bio Program
 • Pur Luxe
 • Recette Merveilleuse
 • Hydro Harmony og
 • Special Sizes.

Til alle hudtyper og plejetype finder du de passende produkter i sortimentet til udvalg. Hurtig pleje til morgenen er også at finde ligesom også en behagelig og righoldig pleje til aftenbrug.

Ansigtspleje fra Stendhal pleje

I sortimentet fra Stendhal pleje finder du også mange præventive plejeprodukter, der sørger for, at en ungdommelig hud plejes intensivt og udsætter aldringen af huden. Virkningsfulde produkter fra Stendhal pleje til den regelmæssige pleje er for eksempel

 • Masque Hydratant
 • en Baume Contour Yeux
 • Contour Lift
 • Démaquillant
 • Eau Tonic eller
 • en rensemælk.

Disse og andre produkter fra Stendhal pleje lover en ren hud og en intensiv pleje. De egner sig med deres tekstur og effekt til hurtig ansigtspleje. Produkterne trækker godt ind i huden med alle vigtige stoffer og fremhæver det ungdommelige hudbillede. Sådanne produkter fra Stendhal pleje egner sig optimalt til huden fra 30 år . Det er en god idé at behandle yngre hud før den bliver ældre. Herved får huden mere spændstighed og forbliver frisk også når du bliver ældre. Rene porer og god tilføring af fugtighed er også utrolig vigtigt for ung hud.

Antiaging fra Stendhal pleje

Stendhal pleje kan anvendes til moden hud. Denne hud har behov for intensiv pleje, der opstrammer vævsstrukturen og forsyner huden i flere timer med rigelig fugtighed. Det får huden til at virke ung og får den til at stråle. Kosmetik kan ikke udtørre huden så huden udstråler en behagelig friskhed. En virkningsfuld Stendhal pleje består af et stort udvalg, herunder

 • Soin Global Anti-Age
 • Anti-Age Creme
 • Ultra Senior Renewal Care
 • Antirynke Ultra Creme eller
 • en Radiance Lift Serum.

Hudbilledet forbedres bæredygtigt ved hjælp af virkestofferne. Således forstår huden også, støttet af eksklusiv makeup fra mærket, at understrege dens skønhed. Du kan også rense ældre hud med ekstra produkter og således kan du garantere et frisk hudbillede. Stendhal pleje i sortimentet tilbyder hele tiden nye produkter, der opstrammer huden omkring øjnene eller panden og kinderne og sørger for mere spændstighed. Ved regelmæssig anvendelse vil du lægge mærke til plejens excellente virkning.

Stendhal pleje konceptet

Stendhal pleje formidler masser af naturlighed. Produktets udseende er overraskende enkelt. Mange cremer kan genkendes på en transparent glasbeholder og et lysende blåt låg. Farven blå og guld dominerer optikken fra Stendhal pleje. Således udmærker dette produkt sig og fremstår som et ensartet produktbillede. Små og store cremedåser eller også flasker anvendes primært til produkterne. Konceptet bag mærket Stendhal pleje indeholder en vision om, at kvinder skal føle sig godt tilpas når de bruger produkterne. Efter brug er tanken, at huden føles behagelig og forkælet og plejen dufter behageligt. Stendhal pleje kan i den sammenhæng kombineres på mange måder. Masker, tonende cremer til halsudskæring, ansigt, krop og hænder sørger for en god følelse.