SpongeBob

For børn er kropspleje en nødvendig men kedelig ting. Den, der på en fantasifuld og sjov måde vil gøre sine børn fortrolige med ansigtsplejen, har med børnenes gule helte den helt rigtige partner ved sin side: SpongeBob svampehoved og dennes badeting gør det sjovt at være på badeværelset.

Børnevenlig plejeOm sej badesvamp, moderigtigt tandkrus eller den første Eau de Toilette til de små: Plejeserien fra SpongeBob omfatter alt det, der er vigtigt for ansigtsplejen og kropsplejen i den unge alder. Kærligt designet og børnevenligt udført som han er, vil børn også gerne gense den gule ballademager på badeværelset. Børneheltens parfume søger for den rigtige note: Dermed bliver alle til legepladsens helt.

Vidste du at Indhold

SpongeBob pleje, parfume og accessoires i Perfumdreams´ Online shop

Det virker sjovt at kunne dykke ned i havets verden, godt humør og mødet med havets indbyggere. Den ungdommelige pleje vækker begejstring med et utal af sjove designs og flotte detaljer. Vores SpongeBob pleje, parfume og accessoire byder på artikler som

 • badeskum
 • et Magic Towel
 • et tandbørstesæt
 • sjove neglefiler og
 • en farverig eau de toilette spray.

Kendte dufte fra mærket har også navnet SpongeBob. Også badeskummet og ansigtsplejen fra mærket dufter forfriskende og ungdommelig. Produkterne i sortimentet fra SpongeBob pleje, parfume og accessoire vækker glæde med sin helt egen duft. Den skal være sjov og vise sig som let og forfriskende.

 • Pleje
 • Ansigtspleje og
 • din egen kropspleje

er de mest populære artikler, der kan give en helt igennem velplejet følelse. De sjove artikler til ung og gammel virker sprudlende og forfriskende.

Førsteklasses pleje fra SpongeBob pleje, parfume og accessoires

Plejen med SpongeBob pleje, parfume og accessoires henvender sig specielt til de små, der godt vil have det sjovt på badeværelset. Kampen imod tandbørsten kan i den sammenhæng godt blive glemt et øjeblik. For hvordan skulle det ikke være sjovt at børste tænder med sådan en tandbørste? Sættet til ansigtspleje fra SpongeBob pleje, parfume og accessoires indeholder for de små desuden et krus, hvor du kan parkere tandbørssten og læbepleje balsamen. Plejebalsamen skal sørge for, at læberne altid er dejligt bløde. Tørre og skøre læber er i den kolde årstid hører med denne behagelige pleje fortiden til. Især for pigerne synes sættet at indeholde fantastiske ting. SpongeBob pleje, parfume og accessoires sørger for kropspleje og viser børnene, hvad kroppen alt sammen har brug for.

 • Tandbørste
 • læbeplejebalsam og
 • tandbørstekrus

er et godt udgangspunkt for efter plejen at føle sig ren og forkælet. For SpongeBob pleje, og parfume og accessoires forkæler dine sanser og med små sjove comics opmuntres de små til at bruge sættet. Foran den lille svamp står det grønne tandkrus med påtryk og bag ved kruset et stort ananashus. Derudover fører mærket for børn også et kropsplejesæt. Med dens lækre ferskenduft får man rigtig lyst til kropsplejen. Badeskummet er pH-neutralt og alkalisæbefri. Den plejer også de smås hår helt fantastisk. Den megen skum giver desuden endnu mere lyst til at tage bade i badekaret, som ellers normalt ville være forbundet med lidelse. Du kan tørre dit ansigt eller dine hænder med det farverige Magic Towel. Det lille håndklæde er praktisk og i starten så kompakt, at det er lillebitte. I vandet folder håndklædet sig ud og indtager sin egentlige størrelse. På den måde bliver badeværelset nærmest til et badeparadis. Herefter mangler kun de smukt, filede negle. Farverige file giver også mere glæde og måske derfor mere tålmodighed blandt de små.

Din egen duft fra SpongeBob pleje, parfume og accessoires

Duften fra SpongeBob pleje, parfume og accessoire er som kronen på værket, der med sin farvestrålende fremtoning også virker fuld af glæde. Duften skal minde om havvand. Frisk, ung og fræk fremstår den sprudlende komposition, der får brugeren til at tænke på en ægte havbrise. Duften er nærmest oceansk og vækker glæde med maritime urter og nuancer. Samtidig dufter den meget klassisk af citron og lidt af hav. Duftens hjerte får lavendel, liljekonval, mynte og fyr til at skinne igennem. I basisnoten ligger der et klassisk strøg af moskus, vanilje og af træsorter. Duften er helt igennem rund og en lille smule sød. Helt skøn til unge damer, der gerne vil dufte lige så dejligt som deres mor. Parfumen fra SpongeBob pleje, parfume og accessories kan sikkert også vække begejstring blandt mødrene, der måske også selv bruger den. Blandt SpongeBob pleje, parfume og accessoires er dette plejeprodukt måske endda det dejligste.

Konceptet bag SpongeBob pleje, parfume og accessoires

Konceptet bag SpongeBob pleje, parfume og accessoires er lige så farvestrålende og sjov som den lille svamp, der med stort mod oplever et eventyr under vand. Indpakningen er farvestrålende og glad. Således opstår der også godt humør om aftenen og tidligt om morgenen. SpongeBob pleje, parfume og accessoires er pyntet med mange farver og nogle comic strip på emballagen og på artiklerne selv. Konceptet bag SpongeBob pleje, parfume og accessoires er morsomt, festligt og helt igennem et positivt indslag.