Snowberry Pleje

Snowberry anti-aging-systemet til huden er baseret på det intensive Renewal Face Serum, et Biopeptid-Serum, som efterligner naturlige hudmekanismer og derigennem reducerer oxidative og proteolytiske skader gennem frie radikaler og proteaser, styrker bindevævet og opstrammer huden. Som den optimalt hydratiserende og fugtgivende Day and Night Cream indeholder også Face Serum Snowberrys BioNutria, et juridisk beskyttet naturligt mikroemulsionsystem til en maksimal optagelse af aktive indholdsstoffer, som fremmer den naturlige vækst og cellernes regeneration og bevirker en vedvarende hydratation af huden.

Alle produkter fra Snowberry bidrager til et ydestærkt 24-timers anti-aging-system. Ansigtsrensen og peelingen renser hurtigt og skånsomt. De blev dog også udviklet på en sådan måde, at de aktivt genopretter og bevarer hudens ideelle pH-værdi og understøtter hudens sundhed gennem sine fremragende rensende egenskaber.

Vidste du at Indhold

Snowberry pleje i Perfumdreams online shop

Snowberry plejen fører til serier til kunder, der er på udkig efter en pleje af høj kvalitet, som giver huden en naturlig og intensiv pleje. Indenfor de to kategorier Bright Defence og pleje findes en lang række produkter, der skal holde huden ung. Med til disse produkter tæller også

 • Peeling
 • Ansigtsrensning
 • Intensives Renewal Face Serum
 • Day and Night Cream eller
 • Face Serum Snowberrys BioNutria.

Snowberry pleje bevirker altså intensiv rensning af hudens porer. De må ikke være tilstoppede når der påføres en creme. En ren hud er en vigtig forudsætning for plejen af huden. En ligeledes intensiv pleje er mulig ved brug af en regelmæssig peeling. Det fjerner gamle hudpartikler og urenheder i huden. Det får huden til at føles frisk og giver god blodgennemstrømning. En Snowberry pleje kan herefter virke effektiv på en velrenset hud og understøtte hudens naturlige processer.

Virkningen af Snowberry pleje

Snowberry pleje overbeviser især med en ideel PH-værdi, der ikke irriterer huden eller ødelægger hudens egen kemiske balance. Det er vigtigt, at huden understøttes i sine processer af den intensive pleje. Produktseriens optimalt rensende egenskaber understreges af indholdsstofferne, der desuden også imiterer hudens naturlige mekanismer. Derved understøttes funktionerne i de enkelte hudlag og hjælper den til at blive regenereret og lade nye celler vokse frem. Snowberry pleje understøtter hudens hydration sådan, at hudbilledet ikke kun virker frisk og med god blodcirkulation, men den tilføres også righoldig fugtighed, og fremstår særdeles sund. Hudens generelle fremtoning bliver alene hermed forynget. Plejeprodukterne, som for eksempel det 24-timers antiaging system, indeholder en helt specielt udviklet mikro emulsionssystem. I Snowberry pleje betyder det, at der sker et optimeret optag af indholdsstofferne og virkestofferne.

Snowberry plejes funktioner

Snowberry pleje sørger for en intensiv forsvarsmekanisme for huden imod ydre påvirkninger og som skader huden. Herved forebygges

 • betændelser,
 • frie radikaler
 • UV-stråling og
 • protease.

Snowberry pleje fungerer især til dette formål på grund af de naturlige virkestoffer fra naturen. Indholdsstoffer der er udvundet af

 • vindruekerneolie,
 • macadamia,
 • hyben eller
 • Passionsblomst

og beriger plejeartiklerne og sørger for at styrke huden. Den tilføres friskhed og strammes. Blandt andet bliver oxidative eller proteolytiske skader bekæmpet ved brug af biopetid-serum. Huden får ekstra beskyttelse, der dog ikke generer hudens naturlige processer. Det styrker bindevævet yderligere og tilfører en behagelig fugtighedspleje. Huden føles efter bare et par ganges brug med Snowberry pleje særdeles frisk. En kombination af at rense huden og creme den ind formidler allerede efter kort tid et helt andet indtryk af huden. Produkterne kan uden problemer kombineres med hinanden for der findes ikke mange meget forskellige plejeserier.

Snowberry pleje-konceptet

Snowberry pleje er baseret på naturlige indholdsstoffer og kan uden at forstyrre kroppens almindelige balance have en behageligt plejende virkning. Huden renses i flere skridt ved hjælp af rensende produkter. Herved renses porerne for al snavs og også gamle hudrester fjernes. Dermed er der også færre inflammerende kimer i huden. En virkningsfuld creme kan efter sådan en pleje påføres huden og virke intensivt og blød. Udtræk fra frugter, nødder og blomster garanterer, at de naturlige virkestoffer trækker ned i hudens overflade. Plejende virkestoffer kan således opstramme vævet og sørge for, at den megen fugtighed har en forfriskende effekt. Snowberry pleje kan anvendes af kvinder som dag- og natpleje. En speciel serum i forskellige varianter kan formidle en bevidst righoldig pleje. Snowberry pleje dufter desuden behageligt og bevarer sin duft i mange timer. Den blide effekt forhindrer desuden

 • hudirritationer
 • skader på huden
 • eller irritation.

Derved hæmmes uønskede inflammationer af huden og hudens tilstand forbedres over tid. Allerede efter nogle dages brug af plejeserien vil du kunne se de førte forbedringer af huden. Regelmæssig anvendelse kan på længere sigt forynge og optimere hudbilledet.