Roberto Verino Parfum

Roberto Verino er en spansk designer og parfumør, som i sin duft til ham vil genspejle sin egen livsforståelse. Den spanske excentriker værdsætter autentiske og naturligt virkende akkorder, som han i en perfekt kombination forener i et tidløst, afbalanceret og funktionelt design. De samme grundregler gælder også for hans parfumer, som er af fremragende kvalitet og som indeholder excentriske ingredienser og en brise klassik, som ikke kan fornægtes. Prægnant er frem for alt Kick-Star duften til ham, som takket være sine sporty og friske akkorder passer perfekt til alle årstider og alligevel udstråler maskulinitet og elegance.

Dufte, direkte fra Spanien

Roberto Verino har allerede være aktiv i modeverdenen siden de tidlige 80ere, men han lancerede dog først sin egen kollektion som designer i 1988. Dengang som i dag kunne han skabe sig et godt omdømme, idet han udelukkende anvender kvalitativt eksklusive og deriblandt også sjældne stoffer til sine kollektioner, som overvejende skal vise en kombination af det moderne og det klassiske. Med denne fine balance har Roberto Verino med sine egne duftkreationer også kunnet slå igennem i parfumens verden.

Parfum-Produkter fra Roberto Verino

Vidste du at Indhold

Roberto Verinos spanske modeverden

Roberto Verino er en spansk modedesigner, der blev født i 1945 i Italien. Mode spillede en vigtig rolle i hans liv. Hans familie havde et modelabel, som han overtog efter sit studium i Paris. I 1982 lancerede han sin første Prêt-à-Porter kollektion til kvinder og skabte sig dermed et navn i den parisiske modeverden ved siden af navne som Givenchy, Versace eller Yves Saint Laurent.

Fra 1984 brugte han mere tid i Madrid, hvor han arbejdede videre på sit modelabel. Hans stilretning var præget af hverdagsagtig men samtidig også elegante snit, der synes meget minimalistiske. Roberto Verino udviklede sig videre og begyndte i 1988 at udvikle mode til unge mennesker og ekspanderede med sin kollektion på både det japanske og tyske marked. Ti år senere i 1997 lancerede designeren sin første herrekollektion på markedet. Med briller og andet tilbehør til mænd udvidede han kollektionen.

Han arbejdede videre og også da Roberto Verino solgte sin mode i hele verden og indtog nye markeder lå fokus stadig primært på at styrke positionen i modeverdenen i hans hjemstavn, i Spanien. Således grundlagde han sammen med andre designere i 1998 organisationen Mode-Designer i Spanien“. Hans kreationer blev udmærket med flere priser.

I dag har designeren flere butikker i Paris, Madrid og Lissabon, hvor hans mode og parfumer sælges. I alt er der over 56 shops fordelt over hele verdenen, hvor mode, tilbehør og dufte fra Roberto Verino sælges.

Roberto Verino: Designer parfumer fra Spanien

Roberto Verino er ikke kun internationalt kendt for sine modekollektioner, men også for sine mange elegante dufte. Han begyndte allerede på et tidligt tidspunkt at skabe dufte, der passede til hans modekreationer, der var til både mænd og kvinder. I 1992 kom den første duft på markedet. Hans sidste kreation stammer fra 2013. Ved produktionen af duftene arbejdede Roberto Verino sammen med kendte parfumekomponister. Deriblandt:

 • Olivier Polge
 • Domitille Bertier
 • Alberto Morillas
 • Veronique Nyberg
 • Gerard Anthony
 • Christine Nagel

Kendte dufte fra hans hånd er blandt andet:

 • Eau de Rino, duft til kvinder fra 2002
 • Gold Bouget til kvinder fra 2010
 • Mellow, duft til kvinder fra 2006
 • RV Pure for Her fra 2013
 • Med til de kendte dufte til mænd hører blandt andet:
 • Verino Pour Homme fra år 2000
 • VV Men, skabt i 2004
 • RV Pure, fra 2011
 • Kick Star fra 2014

Parfumer fra Roberto Verino repræsenterer ungdommelighed og luksus

Navnet på duftene fra Roberto Verino afslører allerede, at det drejer sig om en parfume, der dufter meget elegant og virker luksuriøs i sine flakoner. I den sammenhæng er det vigtigt for designeren, at de førsteklasses noter virker friske og lette, som man kender det fra hans mode.

Et eksempel på en typisk Roberto Verino-duft er duften til kvinder „VV“. Duften virker meget blomsterholdig og har frugtholdige komponenter. Den opstod i en sammensætning af citron, friske æbler og bergamot. Derudover har parfumen noget meget varmt, hvilket skabes af jasminblomster og ingefær. Duften til kvinder „VV“ får sin selvsikre optræden fra moskus- og sandeltræ-toner.

Kick Star til manden

Generelt siger man om herreduftene fra Roberto Verino, at de vil understrege mandigheden. Det gør de dog ikke med en kraftig duft. Roberto Verino-herreparfumer besidder alle en meget sportslig, smart note og er således som skabt til mænd, der går afslappet og cool igennem livet. Et eksempel er duften Kick Star.

Den er meget populær blandt mænd og parfumen opstod i forbindelse med verdensmesterskaberne i fodbold i 2014. Duften er meget sportslig og maskulin på samme tid. Hjertenoten bestemmes af kanel, nellike og rose, hvilket giver parfumen en lille erotisk nuance. Bergamot og citron sørger i topnoten for friskhed og sportslig stil. Takket være den kraftige basisnote bestående af vanilje, moskus og ambra virker Kick Star meget maskulin. Duften er perfekt til mænd, der gerne vil fremstå selvsikre og afslappede.