Pleje fra Ren Skincare

REN SKINCARE tilbyder hudpleje til det 21. århundrede. Med denne grundtanke udviklede Robert Calcra… Læs mere!

Ren Skincare Pleje

REN SKINCARE tilbyder hudpleje til det 21. århundrede. Med denne grundtanke udviklede Robert Calcraft og Antony Buck den innovative hudplejeserie REN SKINCARE. Denne består af 5 principper fra Ren. De rigtige indholdsstoffer, den rigtige viden, den rigtige produkterfaring, den rigtige indstilling og de rigtige indvirkninger på miljøet er de bestanddele, som gør denne naturlige hudpleje til noget særligt.

Vidste du at Indhold

Ren Skincare er en engelsk producent af naturkosmetik, der siden grundlæggelsen har haft sit hovedsæde i Londons hjerte. Der gøres brug af nyeste resultater fra forskningen til Ren Kosmetik for at bringe moderne naturkosmetik i harmoni med økologiske fremstillingsprocesser og ingredienser. Derfor gives der fuldstændigt afkald på syntetiske indholdsstoffer og i stedet anvendes der diverse højt doserede naturlige stoffer for på den ene side at sikre høj tolerance og på den anden side effektiv virkning. Produkterne underopdeles i forskellige produktserier og ud over badeolie og -stoffer tilbydes også klassiske krops- og ansigtscremer.

Naturlig kosmetik til følsom hud

Desuden sælger Ren diverse rensende produkter, peelings, tonics og andre plejeprodukter. Der blev også grundlagt en separat afdeling til pleje af hænder, øjenområdet og læberne. Til alle produkterne fra Ren Skincase forbliver en naturlig produktionskæde helt grundlæggende og økologiske indholdsstoffer. Dermed gælder produkterne som meget plejende, kemiske stoffer anvendes af dermatologiske grunde ikke. Ren underinddeler sit eget sortiment og værdikæden i 5 principper. -Rigtige indholdsstoffer-, for at sikre at produkterne er skånsomme. Der gives fuldstændig afkald på parabener, sulfater, kunstige farve- og duftstoffer og animalske indholdsstoffer.

Reglerne som Ren holder sig til

Mærket er desuden koncentreret omkring -rigtig viden-. Alle produkter er baseret på videnskabelige erkendelser, som omsættes af rigtig produkterfaringer. En -korrekt påvirkning af miljøet- og -den rigtige indstilling fuldender grundsætningen. Årligt gives der minimum 2,5% af overskuddet til miljøinstitutioner. Ren Kosmetik blev grundlagt af Robert Calcraft og Anthony Buck.