Cerafill Til hende fra Redken

Hårplejeserien Cerafill fra det amerikanske hårkosmetikmærke Redken fra New York City tilbyder tre effektive og meget flotte løsninger til hår, der er ved at blive tyndere, samt mod hårtab , så de forskellige behov dækkes. Med varianterne Defy, Retaliate og Maximize anvender denne produktserie, alt efter de forskellige behov, effektive indholdsstoffer, og de sørger samtidig for en straks effekt, så også hårvæksten understøttes langvarigt. Med denne plejeserie bekæmpes kraftigt hårtab succesfuldt og tyndt hår virker fyldigere, tykkere og kraftigere, og produkterne plejer samtidig hovedbunden. Produktserien er udviklet til både kvinde- og mandehår.

Redken Cerafill Defy

Produktserien Defy til kvinder og mænd er udviklet til normalt hår og til hår, der er ved at blive tyndere. En meget effektiv formel fra det rensende Zinc PCA, styrkende ceramider og det nærende virkestof SP-94 gør hårfibrene kraftigere og tilfører hovedbunden essentielle næringsstoffer og pleje, så der skabes en sund grobund til hårvæksten. Serien består af Defy Shampoo, Defy Conditioner og den intensive pleje Daily Scalp Treatment med aminexil. Denne fortykkende hårplejeserie er velegnet til alle hårtyper, når de første tegn på, at håret er ved at blive tyndere, opstår.

Redken Cerafill Retaliate

Med hårplejeserien Retaliate bekæmpes tyndt hår og hår, der er ved at blive tyndereeffektivt, med mindre det er sygdomsbetinget. Virkningen af disse produkter blev testet positivt i et klinisk studie. Den innovative teknologi i hårplejeserien stimulerer og fremmer hårvæksten hos kvinder og mænd, mens hovedbunden plejes sundt og hårfibrene styrkes. Plejeserien består af Retaliate Shampoo, Retaliate Conditioner og den Intensivpflege Retaliate Stemoxydine Treatment, der fremmer hovedbundens blodkarforsyning, styrker væksten af nyt hår og hårfibre.

Redken Cerafill Maximize

Hårplejen Maximize tilfører både kvinder og mænd enstraks effekt til kraftigere hår. Den sensationelle teknologi i plejeproduktet Dense FX i denne serie indeholder en formel med filloxane, der gør hvert hår 9 procent tykkere. Ceramide styrker hårfibrene og beskytter hårfibrene, mens SP-94 plejer hovedbunden. Den intensive pleje Hair Advance Treatment med aminexil til hår, der hos kvinder og mænd er ved at blive tyndere, understøtter, at hårets tykkelse bevares. Hovedvirkestoffet er her arginin, der anvendes som byggesten til syntesen af proteinerne i håret, E-vitamin, aminexil, Omega 6 og multivitaminer. Plejeserien Maximize sørger for at hårtab reduceres. Virkningen er klinisk bevist!