Rasasi

Luksus, elegance og livsglæde: Dufte til kvinder fra Rasasi åbner for en facetrig verden af herlige kompositioner, der kan ledsage dig gennem livet som gode venner. Alleparfumer bliver til en stjerne på din personlige dufthimmel. Du finder altid en fantastisk duftnote til enhver anledning fra Rasasi. Siden Abdul Razzak Kalsekar i 1979 helligede sig verden af skønne dufte, begejstrer

Dufte til hende

fra topproducenten fra Dubai en fanskare fra hele verden. Det lykkedes regelmæssigt duftskaberen fra Dubai, der aldrig løber tør for ideer, at bringe forbløffende kreationer på markedet, der i deres nonchalance af hentydninger nemt fascinerer alle kvinder. De eksklusivedamedufte opfylder kravet til den moderne femininitet. De er udtryk for en verdenserfaren, global og åben tidsånd uden at benægte oprindelsen fra de arabiske egne: En region, der gennem mange århundreder har opnået status som klodens egentlige centrum for velduftende noter.
Vidste du at Indhold

Rasasi parfumer – orientalsk flair

Mærket Rasasi Parfum tilhører en virksomhedsfamilie i Dubai. I 1979 blev virksomheden Rasasi Perfumes Industry LLC grundlagt af Abdul Razzak Kalsekar. Indtil i dag er ejeren af Parasi Parfum en virksomhedsindehaver. Hans seks sønner viderefører farens vision. Hver af dem har specialiseret sig indenfor et bestemt område i virksomheden for at opnå virksomhedens vigtigste mål: at øge væksten på markedet. Virksomheden har i over 40 år bevidst sig meget dygtig og med stort talent for at skabe uforglemmelige duftkompositioner. Duftene fra Rasasi Parfum står for høj kvalitet, luksus og elegance. De orientalske og vestlige dufte værdsættes i hele verden ved at være enestående fortryllende og har en kundestamme fordelt i hele verden.

Eksisterende dufte til orienten og vesten

Rasasi er en af pionererne når det drejer sig om monomærke parfumerier. Midt i hjertet af Dubai befinder Rasasi Store sig, der imponerer med sit enestående merchandise-koncept, atmosfæren og ydelser. Endnu en milesten i Rasasis´ historie var introduktionen af brandet „Blue Lady“. Duftene fandt stor anerkendelse også i det vestlige duftsortiment. Virksomheden har endnu større succes med deres orientalske dufte. Blandt de regionale kunder er parfumerne meget populære. Det er ikke mindst årsagen til, at Rasasi fejres som den bedste kreation fra parfumeriet.

Fra lille parfumevirksomhed til „Global Player“

Elegance, kvalitet, innovation og konkurrencedygtighed er synonymer for mærket Rasasi. I de sidste årtier har Rasasi udviklet sig til mestre for parfumekunst og imponerer sine kunder med en luksuriøs stil og en fin fornemmelse for at skabe duftkompositioner. Disse aspekter gør den lille familievirksomhed til førende på markedet i regionen. Med stor innovationstrang og glæde over duftenes verden udvikler Rasasi sig fortsat videre og har for længste taget det første skridt ind på det globale marked. I Emiraterne kigger Rasasi i dag på 165 elegant indrettede butikker, der er integreret i førende og store indkøbscentre. Duftene fra parfumemærket eksporteres i dag til over 60 lande.

Tiltrækkende duftspil til alle typer

Sortimentet fra Rasasi tilbyder den rigtige duft til enhver personlighed. De populære dufte fra Rasasi har fortryllet sine kunders hjerter og får stadig mere opmærksomhed fra duft-entusiaster. Med til de mest populære parfumer finder du duften La Yuqawam Pour Femme. Oversat betyder det „den uimodståelige“. En komposition af bergamot, citron og røgelse, der omgives af et strøg af ylang ylang, hylder bæreren i behagelig friskhed. Bushra er derimod en kanelholdig duft med rosa peber. Parfumen er en krydret eventyrer og er blandt de mest kendte dufte fra Rasasi parfumer. Duften Egra Men er inspireret af orienten og sammensat af træholdige friske komponenter som enebær, gran og grapefrugt. Også en unisex-duft tilbydes fra Rasasi parfumer. Afshan dufter af safran og blomster og kan bruges af både mænd og kvinder. De forskellige parfumer imponerer ikke kun med sine stimulerende dufte, også flakonernes optik er enestående. De smukke flasker er holdt i en orientalsk stil og af meget høj kvalitet.

Kvalitet i fantastiske dufte

Hos Rasasi er kvalitet det allervigtigste. Sådan lyder duftproducentens motto: „Førsteklasses produkter til en fantastisk pris“. Hos Rasasi bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten.  For at opretholde kvalitetsstandarden bliver der regelmæssigt investeret i dette aspekt. Hos Rasasis anvender man de nyeste metoder og teknologier for at opnå de bedste resultater. Hvert arbejdsområde er underlagt streng kvalitetskontrol og bliver holdte nøje øje med. Hvert produkt lever op til de internationale standarder for kun på den måde kan Rasasi blive en global player i duftsegmentet. Desuden lægger parfumebrandet også stor vægt på de høje kvalitetsstandarder hos sine leverandører. Derfor har Rasasis personlige kontrol lokalt øverste prioritet i samarbejdet med eksterne virksomheder for at sikre sig Rasasis kvalitetsstandarder.

Rasasis duftverdener

Begiv dig ind i Rasasis orientalske dufteverden og dyk ned i drømme fra 1000 og en nats eventyr. Du vil være begejstret og blandingen af orientalske og vestlige temperamenter vil du herefter ikke længere give afkald på.