Pleje fra QMS MediCosmetics

QMS – et succesrigt mærke inden for kosmetikindustrien Hvorfor? Den kendte læge inden for medicinsk … Læs mere!

QMS MediCosmetics Pleje

QMS – et succesrigt mærke inden for kosmetikindustrien Hvorfor? Den kendte læge inden for medicinsk kosmetik Erich Schulte anses for denne tids anti-aging koncept Virkningerne og resultaterne af plejen, der koncentrerer sig om hudens regeneration er specielle på markedet. Lægen Erich Schulte har sat sig som mål hele tiden at opnå bedre resultater og er ikke tilfreds med dem, han indtil nu har opnået. Ny forskning og resultater giver ham ret. Lægen Erich Schulte er godt på vej til at gøre det umulige muligt vha. innovativ teknologi og meget arbejde. Alle QMS-produkter er garanterer for kvalitet, sikkerhed og høj produktydelse.

Vidste du at Indhold

!QMS MediCosmetics – hudpleje i topklasse

!QMS MediCosmetics er et mærke for hudplejeprodukter, der står for ny teknologi og personlig service. Dr. Erich Schulte, grundlæggeren af det eksklusive hudplejemærke, har siden 1986 gjort banebrydende fremskridt indenfor hudplejebranchen. Alle produkter fra Dr. Schulte fremstilles i Tyskland. !QMS MediCosmetics plejeserie er en af de bedste kollektioner i hudplejesegmentet og kendt i hele verden for fremskreden udvikling.

!QMS MediCosmetics fødsel

Det hele begyndte i 1970´erne. Dr. med. Erich Schulte arbejdede indenfor kraniofacial kirurgi på Göttinge Universitet i Tyskland. Hans patienter havde været udsat for uheld eller været ofre for brande. Dengang blev der ikke lagt så stor vægt på hudens tilstand indenfor medicin. Rekonstruktionen af ansigtets form og funktion havde en større betydning. Da Dr. Schulte dedikerede sin tid til videnskabelig forskning opdagede han den understøttende funktion kollager har i forbindelse med sårheling. Siden den erkendelse stod udviklingen af en effektiv fremgangsmåde i fokus for hans undersøgelser, der giver huden den nødvendige kollagen tilbage. Således ville Dr. Schulte gerne påvirke helingen af ar og dermed forbedre hudens regenerations process hos patienterne. Det var på det tidspunkt, at Dr. Schulte besluttede sig for at lægge sit forskningsfokus på æstetisk og kosmetisk kirurgi. Han udviklede metoden til en regenerations proces for huden, der fremskyndes og øges ved påføring af naturlige, opløselige kollagener. Resultatet, som Dr. Schulte arbejder hen imod, var banebrydende og han besluttede sig derfor til at påvirke bedringen af hudens tilstand. Dermed var !QMS MediCosmetics første plejeserie kommet til verden.

!QMS MediCosmetics sætter nye trends indenfor hudpleje

Efterspørgslen var så stor, at Dr. Schulte lancerede følgende tre produkter på markedet i 1986: Exfoliant lotion, Day Collagen og Night Collagen. Efter de første tre produkter udvidede Dr. Schulte sin plejeserie løbende og sørgede altid for at være opmærksom på kundernes behov. Dermed var eksisterende trends betydningsløse for ham. I stedet var det hans mål selv at sætte nye trends i branchen. Mottoet som !QMS MediCosmetics står for, lyder: "When you look good - you feel good!", og er i høj grad det som har betydet virksomheden succes. Efter denne grundsætning udvikler Dr. Schulte stadig i dag vejvisende high-performance-hudpleje, der takket være kombinationen af revolutionære teknikker og værdifulde virkestoffer er blevet til et komplet plejesystem, der forynger huden.

En 25 år lang revolution

!QMS MediCosmetics har i 25 år stået for førsteklasses produkter og behandling, der revolutionerer hudplejebranchen. I over 650 spaer i hele verdenen nyder !QMS MediCosmetics stor anerkendelse fra deres brugere og mangeårige fans. Det skyldes ikke mindst de høje kvalitetsstandarder, som produktet er underlagt. Desuden sørger den høje effektivitet for, at hudplejen der anvendes af professionelle, også gerne anvendes af slutforbrugere, der stille høje krav til kvaliteten.

Revolutionerende teknologi og førsteklasses indholdsstoffer

Dr. med. Erich Schulte har siden indførelsen af Classic Collagen Sets og grundlæggelsen af !QMS Medicosmetics i 1986 haft banebrydende succes indenfor hudplejesegmentet. Hans intensive forskning, anvendelsen af revolutionære teknologier og udvalgte, førsteklasses indholdsstoffer udgør grundlaget for den vellykkede psykologiske pleje af huden. Det er ikke mindst grunden til, at !QMS-plejesystemet hører til blandt en af de plejekoncepter, der står for højeste kvalitet og de bedst udviklede produkter i branchen. For at kunne overholde de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder i udviklingen og produktionen fremstilles alle produkterne udelukkende i Tyskland.

Et omfattende produktsortiment til enhver hudtype

!QMS MediCosmetics-plejeserien omfatter produkterne: Cleansers, Collagens & Exfoliants, Moisturizers, Eye Care, Masks, Hand & Body Care samt Sun & Supplements. De effektive antiaging-produkter fås til både mænd og kvinder. Alle produkter er udviklet så de kan klare forskellige miljø- og vejrbetingelser for på ethvert tænkeligt tidspunkt at kunne beskytte og pleje huden optimalt. Ud over anvendelsen på huden sørger hudplejemærket også for indefrakommende ansigtspleje. Intravital Plus er et innovativt supplement til din ernæring, der med virkestoffer som biotin, Cu-Glusonat og en kombination af diverse vitaminkomplekser styrker det naturlige bindevæv. Desuden er den fugtighedsgivende Hydro Foam Mask et særdeles populært produkt fra !QMS MediCosmetics-plejeserien. Skummasken sørger for ekstra fugtighed og glatter huden med værdifulde silkeproteiner.

Sortimentet omfatter et stort antal produkter, der ved brug af udvalgte formler og kollagener holder huden ung og får den til at virke sund. Lad dig helt enkelt overbevise.