Pure Altitude Pleje

Pure Altitude er en plejeserie til huden. Den blev udviklet i et fransk wellness center i Alperne og basis består af alpeluft og bjergverden. Produkterne fra Pure Altitude er beriget med naturlige stoffer som edelweiss, alpeurter og æteriske olier. De giver dig en fin og frisk teint og benytter naturens fulde styrke.

Vidste du at Indhold

Pure Altitude Accessoires og pleje – effektivitet takket være naturens kraft

Pure Altitude plejeserien har sin oprindelse i bjergene. Plejeprodukterne til huden er inspireret af dermokosmetik. Produkternes specielle effekt hjælper til at regenerere epidermis og sørge for en strålende teint. I centrum for produktudviklingen hos Pure Altitude Accessoires og pleje står følgende tre begreber: Renhed, kraft og perfektion. Absolut rene indholdsstoffer der er uden nogen form for miljøforurening er det vigtigste træk ved Pure Altitude. Den østrigske hudplejevirksomhed sætter fokus på de enkelte indholdsstoffers kraft. De er afhængige af de udvalgte indholdsstoffers effekt. Fagfolk fra hudplejevirksomheden dedikerer deres opmærksomhed til perfektionering af slutresultaterne, som de specifikke indholdsstoffer i plejeprodukterne bevirker. Pure Altitude Accessoires og pleje sætter fokus på den koncentrerede kraft fra naturen og beskæftiger sig med effekten af naturens kraft.

Edelweisses beskyttelse af huden

Mærket fra de franske Alper sætter fokus på bjergplanternes kraft. Floraens omfangsrige effekt højt oppe i bjergene sørger for Pure Altitude- produkternes høje kvalitet. Den fantastisk sanselige og sarte, smeltende tekstur er typiske træk ved hudplejeprodukterne. Edelweiss spiller med en eksklusive tekstur og effekt en helt særlig rolle. I Alperne kalder man også de overvintrende urter med deres fyldige, hvide blomster „Gletsjerens dronning“. De antioxidative, remineraliserende og fugtighedsgivende egenskaber i disse planter bruger Pure Altitude til sin enestående plejeserie. Højt oppe i bjergene skal edelweiss beskytte sig selv imod ekstrem kulde og kraftige, aggressive solstråler. Derfor har planterne udviklet en enestående måde at beskytte sig selv. Med denne form for beskyttelse, beriger den østrigske hudplejevirksomhed sine produkter. Ved anvendelsen af Pure Altitude plejeprodukter bliver huden hyldet i den samme form for beskyttelse, der også beskytter edelweissplanten imod den intensive og aggressive påvirkning fra naturen. Huden får støtte og tilføres intensiv fugtighed. Det får teinten til at virke frisk og vitaliseret. Effekten af edelweiss suppleres i alle produkterne af en blanding af planter og mineraler, der indeholder bemærkelsesværdige kosmetiske egenskaber.

Principperne for naturens mærke

Der anvendes udelukkende virkestoffer fra bjergene til hudplejeserierne. Pure Altitude Accessoires og plejeprodukter tilbyder luksuriøs og effektiv pleje til en rimelig pris så enhver hudtype kan nyde godt at denne innovative og usædvanlige formel til hudplejen. Udvalgte planter fra bjergene leverer mere end 50 forskellige ekstrakter, der målrettet anvender de mest effektive plejeprodukter. Under produktudviklingen og produktionen bliver hvert skridt kontrolleret helt nøje og præcist. Der lægges stor vægt på miljøbevidste produktions- og arbejdsmåder. Alle Pure Altitude-produkter er uden animalske indholdsstoffer. Der gives konsekvent afkald på dyreforsøg under produktionen. Desuden underligger alle produkterne strenge dermatologiske tests for at opnå størst mulig effekt og tolerance. Garantien for effekten når Pure Altitude via anvendelsen af enestående plantebaserede indholdsstoffer.

Et værdisystem til en helt speciel plejeoplevelse

Med til værdierne ved Pure Altitude hører usædvanlige indholdsstoffer og planter. Det er vigtigt for Pure Altitude, at de omgivelser, hvor indholdsstofferne stammer fra, hele tiden er udsat for ekstreme vejrforhold som kraftig vind og kulde. Samtidig spiller den faglige viden for den rigtige kombination af indholdsstofferne en betydningsfuld rolle i den østrigske hudpleje eksperts værdisystem. Ene og alene den faglige viden om indholdsstofferne muliggør den rigtige sammensætning af formlen til hudens forskellige behov. Ud over en enestående og imponerende effekt er der en helt enestående fornøjelse forbundet med brugen af produktet. Alle teksturer er sanselige, sart sammensmeltende og har en guddommelig duft. Således bliver anvendelsen af Pure Altitude en helt speciel oplevelse.

Fem plejeserier for en komplet forsyning af pleje til huden

Produkter fra Pure Altitude Accessoires og pleje anvendes på hoteller og spa-områder. Du kan få fem produktserier fra Pure Altitude Accessoires og pleje. Serien Ligne Fondamentale tilbyder beskyttelse og fugtighed til alle hudtyper. Ligne Sève de Vie er et ultraregenererende livseleksir-kompleks. Denne serie har indholdsstoffer, der er absolut uden nogen form for miljøforurening. Produkterne i serien Ligne LIFTAlpes er meget velegnede til den mere moden hud fra 45 år. Antiaging pleje påvirker årsagerne til tidlige mangler i huden. Det afslappende Soins du Corps sortiment understøtter med sine naturlige formler den naturlige cellefunktion og beskytter samtidig imod hudaldring. En beskyttende dagcreme, håndcremer og plejende læbebalsam er indeholdt i Ligne Extrême-serien. Produkterne i serien beskytter imod ekstreme vejrforhold.

Strålende udseende med hjælp fra naturen

Det omfangsrige sortiment med udvalgte indholdsstoffer fra udvalgte bjergfauna tilfører enhver hudtype den rigtige pleje og sørger på den måde for et strålende, frisk udseende uanset alder.