Pomellato Parfum

De yderst værdifulde dufte fra huset Pomellato kommer i tre forskellige serier og blev udviklet specielt til kvindeverden. Alle tre serier, Amber, Blue og Rose, har deres egen duftkreation, der produceres som en værdifuld eau de parfum spray, der kommer i en lige så værdifuld flakon. Derudover tilbydes nogle supplerende produkter, som f.eks. en bodycreme eller en bodylotion i samme duftkomposition. De elegante dufte henvender sig til den emanciperede kvinde, der ved, hvad hun vil, og som har en særlig forkærlighed for ekstravagante essenser i kompositioner, der fungerer fremragende.

Den passende duft til enhver kvinde

Blandt duftkreationerne fra Pomellato, der adskiller sig afgørende fra hinanden, finder alle kvinder helt sikkert deres helt egen passende duft. Serien Amber besnærer frem for alt med sine meget varme akkorder, mens serien Blue nærmere anvender friske og frugtige accenter, mens serien Rose forener varme nuancer med blomstret bouquet. På den måde er der tre fuldstændig forskellige dufte, der alle sammen bærer den enestående håndskrift fra Pomellato. Lige så fremragende og markant som håndskriften, lige så kontinuerlig er også parfumernes høje kvalitet.

Vidste du at Indhold

Pomellato-kreative impulser fra hjertet af Milano

Ideen om at smykker ikke bare skal være statussymboler men et tilbehør til hverdagen, der er lige så vigtig som din bluse og bukserne, førte Pino Rabolini frem til hans succes. Efterkommeren fra en guldsmede familien grundlagde Pomellato i 1967 i Milano og blev til pioner i Prêt-à-Porters smykkeverden. Pynt var for ham en detalje, der passede til ethvert tidspunkt og ethvert outfit. Indtil i dag præger Rabolinis farvestrålende sten, enestående slibninger og kreative kreationer det verdensberømte design fra Pomellato. Internationalt står mærket Pomellato for betydningsfuld, skøn kreativitet og fantastisk farvepragt. Produkterne fra Pomellato repræsenterer moderne, ukonventionel skønhed og imponerer med dens ikoniske stil.

Tradition og innovation munder ud i et umiskendeligt design

Fra kæder til øreringe – bag Pomellatos døre skjuler mesteren for smykkekunst sig. Traditionelle fremstillingsprocesser fra det gamle Ægypten og moderne teknikker sikrer præcis produktion af kostbare smykker og tilfører hvert eneste design en umiskendelig charme. Med det harmoniske samspil imellem form, lys og farver bortfører Pomellato sine kunder til en verden fuld af elegance og livsglæde. Hver eneste kreation er et bevis på fuldstændige, enestående kreative visioner fra Pino Rabolini. Pomellato er indbegrebet af revolution og tilstræber med sine temperamentfulde smykkesten et helt nyt niveau i Haute Joaillerie. Der er ingen grænser i forbindelse med designet, der beviser de utallige asymmetriske kreationer fuld af teatralsk ynde.

Pomellato er en oplevelse for sanserne

Pomellato anvender mesterligt håndværk til alle sine produkter, arbejder præcist og koncentreret. I den sammenhæng er inspiration et vigtigt aspekt, der definerer mærket Pomellato på ny hver eneste dag. På den baggrund opstår også de enestående duftkompositioner fra smykkekunstens mestre i Milano.  Støttet til et af mesterværkerne fra Pomellato, lancerede smykkemærket i 2013 tre duftkreationer på markedet.  Ringen „Nudo“ stråler med 13 forskellige farver og imponerer med et utal af variationsmuligheder, og tjener som model for flakonerne. Den typiske „Nudo-slibning“ er kendt for sine fine, bløde facetter, der nu også pynter flakonerne fra Pomellato-duftene. Den elegante glasflaske til den kostbare parfume tilføres accent med en „Nudo-Look“-designet lukning. Låget er i sig selv pragtfuld og fremstillet af blå London-topas, Madeira- og rosenkvarts. For at give flakonen et sidste ekstra touch er duftenes navne indgraveret på rosaguld etiketter og smukt påført den kostbare flakon.

Tre dufte fulde af identitet

„Nudo Amber“, „Nudo Blue“ og „Nudo Rose” hedder de tre duftserier, der i 2013 avancerede til en yndlingsduft blandt kvinder. „Nudo Amber“ lover med en komposition af appelsinblomst, arabisk jasmin og vanilje bæreren at blive omhyldet i sanselighed. Med sorte ribs, iris og hvid moskus er „Nudo Blue“ definitionen på majestætisk elegance og ubesværet kvindelighed. „Nudo Rose“ forener den kostbare aroma fra rosenknopper, fersken og sandeltræ og er en allegori på betingelsesløs kærlighed. De tre duftserier fås ikke kun som eau de parfum men også som skånende bodycreme eller bodylotion, der desuden tilfører duftoplevelsen en ekstra lang levetid.

En duft der er som skabt til selvbevidste kvinder

Ud over de tre fortryllende Nudo-duftserier har Pomellato i 2014 med „67 Artemisia“ bragt endnu en udtryksfuld duft på markedet til vore dages uafhængige kvinde. Parfumen er inspireret af den rockede sølvsmykke serie med kultstatus: Pomellato 67.

Den sanselige duft „67 Artemisia“ er rebelsk og glamourøs. Den overbeviser med sine mynteholdige noter og mediterrane charme. Hver Pomellato-duft imponerer med stor genkendelsesværdi. Bæreren af duften mærker allerede på den detaljerede bearbejdning og formgivningen af flakonen den grænseløse lidenskab, der er anvendt i forbindelse med udviklingen af denne duftkomposition. Det var ikke mindst denne enorme lidenskab, der allerede i 1967 gav Pomellato stor succes og stor popularitet i Prêt-à-Porter-smykkernes verden.

Pomellato: En stor kærlighed til kreativitet

Indtil i dag er alle produkter fra Pomellato fra den magiske mediterrane Capri-kollektion til den betydningsfulde kollektion Dodo, der er præget af hengivelse og kærlighed til de små detaljer. Hvis man først har oplevet Pomellato en gang vil den utrolige individualitet og kreativitet ved Milanos smykke- og parfumeproducent virke meget tiltrækkende på dig og det er svært at give slip igen. Således kan Pomellato-fans og alle dem, som engang bliver fans, glæde sig til flere produkter fra Pomellato.