Piz Buin

5
5/5 baseret på alle bedømmelser

PIZ BUIN – solbeskyttelse og pleje til alle hudtyper

I mere end 70 år har det schweiziske mærke PIZ BUIN specialiseret sig i solbeskyttelsesprodukter i høj kvalitet. Allerede i 1960’erne indeholdt solbeskyttelsesmidlerne en solfaktor, der skærmede huden mod solens skadelige stråler. Siden har producenten udviklet flere luksusprægede produkter til pleje af ansigt og krop, blandt andet solsprayer med bruner, kølende aftersunskum og sololie.

Historien bag solcremen fra PIZ-BUIN

Startskuddet til den første solcreme fra PIZ BUIN blev en sommervandretur, hvor målet var at bestige et bjerg på grænsen mellem Østrig og Schweiz. Bjerget hed Piz Buin. I 1938 fandtes der ingen tilstrækkelig solbeskyttelse, så Franz Greiter, en ung kemistuderende og bjergbestiger, blev solskoldet på turen. Mange år senere udviklede han den første solcreme til bjergbestigere i Alperne.

Sammen med sin kone Marga, der var uddannet kosmetolog, lancerede Greiter fra 1946 den såkaldte gletsjercreme under navnet PIZ BUIN. Siden har opfinderen konstant videreudviklet den gennemprøvede formel. Det fælles kendskab til kosmetik og kemi dannede i løbet af årene grundlag for mange innovative kosmetikprodukter, blandt andet forskellige PIZ BUIN-solcremer, fluids, sprayer, selvbrunere og aftersunprodukter.

PIZ BUIN-solbeskyttelse og hudpleje til forskellige behov

Hvis du vil købe produkter fra PIZ BUIN, kan du hos parfumdreams glæde dig til en bred vifte af luksuspræget solkosmetik til forskellige hudbehov. De tager udgangspunkt i moderne forskning og indeholder førsteklasses ingredienser, der beskytter og plejer huden. De er lette at påføre, de efterladen ingen klistrede rester, og de har en frisk blomsteragtig duft.

Solcremer fra PIZ BUIN er ultralette, trækker hurtigt ind i huden og har en hydratiserende effekt. Desuden virker de forebyggende mod for tidlig hudaldring, fordi de indeholder E-vitaminer, en hudbeskyttende antioxidant. Producenten har desuden flere dermatologisk testede solcremer, der beskytter effektivt mod UVA- og UVB-stråler:

  • Piz Buin Tan & Protect De sved- og vandfaste olier, lotioner og sprayer beskytter mod hudskader forårsaget af solens stråler. De trækker hurtigt ind i huden uden at efterlade en klistret fornemmelse. Og så styrker de bruningsprocessen ved brug af Illumitone.
  • Piz Buin Mountain: Læbestifte, gletsjer- og solcremer med edelweissekstrakt, der beskytter huden mod sol og langsigtede hudskader, er særligt egnet til store højder. De indeholder desuden en cold shield complex, der giver fugtighed. De beskytter huden mod blæst og ekstrem kulde.
  • Piz Buin After Sun: Når huden har været udsat for solens stråler, har den brug for ekstra opmærksomhed. Det får den med aftersun-serien fra PIZ BUIN. Den beroliger solbrun hud og tilfører huden store mængder fugtighed.

Eksklusive PIZ BUIN-produkter er med dig året rundt for at beskytte din hud mod solens stråler. Produkterne er lette at påføre og er også velegnet til hverdagsbrug under makeuppen.

Køb solcreme fra PIZ BUIN

Mangler du en eksklusiv solcreme, der beskytter din hud mod skadelige UVA- og UVB-stråler? Hos parfumdreams finder du ikke kun plejende PIZ BUIN-solcremer, men også lotioner til følsom hud, sprayer med bruningsaktivator, sololier og læbeplejeprodukter med solfaktor. Efter solbadningen beroliger fugtighedsgivende aftersunprodukter huden og forlænger solbrændtheden.