Pleje fra Piz Buin

Mærket Piz Buin har i mange årtier været kendt inden for produkter med solbeskyttelse. Piz Buin var … Læs mere
5
5/5 baseret på alle bedømmelser

Piz Buin Pleje

Mærket Piz Buin har i mange årtier været kendt inden for produkter med solbeskyttelse. Piz Buin var det første solplejeprodukt overhovedet, der indeholdt beskyttelse. Der arbejdes hele tiden på at forbedre mulighederne for at beskytte huden og få en sund brun farve og på at efterkomme forbrugernes behov. Det alsidige sortiment omfatter et værdifuldt udvalg af solprodukter i form af mælk, creme, stifte, specielt til sommeren eller til vinteren med forskellig UV-beskyttelsesfaktor: Derudover findes der forskellige After Sun produkter og selvbrunere, så du kan få et flot sommerligt look.
Vidste du at Indhold

Piz Buin-pleje - udviklet af eksperter indenfor solbeskyttelse

Piz Buin er ikke et markant kunstnernavn, som kloge reklamefolk har udtænkt sig, men navnet på det største bjerg i Voralberg i Østrig. Det over 3000 meter høje bjerg ligger på grænsen imellem Østrig og Schweiz og ligger navn til brandet Piz Buin. Navnegiveren blev i 1938 besteget af den kemistuderende Franz Greiter – dengang fandtes der dog ingen solcreme og studenten fik sig i 3312 meters højde en ordentlig solskoldning.

Denne oplevelse forstod den vordende kemiker Franz Greiter at udnytte og opfandt sammen med sin kone, der var kosmetolog og derfor vidste meget om hud og hudpleje, den første Buin Mountain, en gletchercreme, der samtidig også var en af de første solcremer overhovedet.

Knap ti år efter bjergturen i Alperne blev Piz Buin lanceret og var at finde i reolerne. Siden dengang tæller mærkecremen til en af de mest kendte solcremer, der også indeholder en lang række innovationer i forbindelse med beskyttelse af huden og solpleje og det gælder indtil i dag.

Buin-plejen: Innovation i solbeskyttelse

Således var det for eksempel Piz Buin, der for første gang lancerede hudbeskyttelse med lysbeskyttelsesfaktor og også den hidtidig største lysbeskyttende faktor - LSF 60 - blev opfundet af Piz Buin. Testprocedurerne fra dengang virker i dag en smule sære for dengang i 60´erne blev forsøgspersonerne taget med op i Alperne for at tage sol. Under observation fra læger blev hudændringer med og uden solcreme testet.

Dog var det ikke kun den lysbeskyttende faktor, der skulle vise sig at være innovativ for det enestående label, for Piz Buin var det også den første solpleje der sågar besad ,Wet Skin, altså vandfaste egenskaber. I 1974 var det et meget stort hit. Siden dengang har den oprindelige gletcher-creme udviklet sig videre, plejede huden med E-vitamin, sørgede for tredobbelt beskyttelse i solen eller muliggjorde trods høj solbeskyttelse, at huden blev brun, så den fungerede som en slags „selvbrunner“ med solbeskyttelse.

Piz Buin lancerer næsten hvert år innovative produkter på markedet indenfor hudpleje med solbeskyttelse. To af de mest populære produkter fås også i vores Parfumdreams online shop:

  • Tan Protect Lotion

Tan & Protect lotion fra Piz Buin er en fugtighedslotion, der ikke kun sørger for, at du forbliver brun i lang tid, men den tilfører også hudennaturlig fugtighed. Denne lotion virker solbrændt intensiverende, trækker straks ind i huden og hverken fedter eller klæber.

Tan Protect solpleje fås i vores online shop med en LSF 30 og sørger med effektive UVA og UVB-filtre for optimal beskyttelse imod hudskader forårsaget af solen.  Indholdet i tuben udgør mere end 100 ml og fås til under 15 EUR inkl. moms.

  • Wet Skin Transparent Sun Spray

Denne Wet Skin spray blev udviklet specielt til våd hud idet spayen trænger igennem vanddråberne på huden og beskytter den således imod at blive solbrændt og imod skader af huden.

Samtidig forsynes huden optimalt med fugtighed. Den lysbeskyttende faktor kan vælges individuelt online – vi tilbyder dig valget imellem LSF 15 og LSF 30. Denne enestående solpleje fra Buin Pflege egner sig både til sport som til lange svømmedage og til ferien.

Værd at vide om Buin Pflege og solen

Fugtighedslotionen egner sig ikke kun til voksne, men også til barnets hud. Naturligvis skal babyer og børn aldrig udsættes for direkte sollys, men solens stråler er også aktive i skyggen.

Således opstår solbrændthed på grund af en høj UV-dosering, hvis stråler kan skade huden direkte og inddirekte. Grundet anvendelsen af solcremer kan UVA- og UVB-strålerne blokkeres samtidig med at huden brunes. Brunheden i huden bliver endnu mere intensiv, når kroppens største organ er velplejet.

Piz Buin solcremen er samtidig også plejelotion, der intensivt plejer huden med næringsstoffer og intensiverer den naturlige brune farve. Med til indholdsstofferne i Piz Buin-serien hører blandt andet E-vitamin, moderurt eller Melitane. Produkterne fra dette brand stammer i øvrig fra Johnson & Johnson GmbH