New Yorker Parfum

Parfumerne fra New Yorker er opdelt i dufte til kvinder og til mænd og besnærer gennem demoderne, frugtagtige og friske accenter, der har et strejf af ekstravagance. De elegante parfumer kommer eksempelvis i meget farverige kakkelflakoner, der er tilpasset optisk perfekt til den pågældende duftnote. De prisfordelagtige Eau de Toilette og Eau de Parfum sprays kan tilpasses sæsonen og sørger for et stilfuldt ydre både dag og nat. Mærket har i alt 4 serier, der består af "Women", "Style Up Women", "Men" og "Style Up Men".

Moderne dufte til fordelagtige priser

Duftene fra huset New Yorker udstråler det, som tøjet fra samme mærke repræsenterer: Mode, eventyr og livsglæde Derfor indeholder parfumerne meget frugtagtige og fantasifulde akkorder, hvor især de feminine duftnuancer begejstrer med deres mangfoldige og facetrige mellemnote. De fleste parfumer suppleres fint af tilbehør og gavesæt med samme duft for på den måde at skabe et tidssvarende og meget smagfuldt samlet duftbillede. New Yorker egner sig til unge og ældre og beviser et fint talent for aktuelle tendenser.

Vidste du at Indhold

Afslappet og topaktuel: New Yorker Parfum Style Up

New Yorker er en beklædningsvirksomhed fra Braunschweig, der ifølge eget udsagn har specialiseret sig indenfor kollektioner og outfits til den yngre målgruppe fra 12-40 år. Mærket og beklædningsbutikkerne der efterhånden findes i hele Tyskland beskæftiger over 16.000 medarbejdere og blev grundlagt i 1971 af Michael Simson og Tilmar Hansen som en lille enkeltstående butik.

I dag har virksomheden imidlertid 980 filialer i i alt 39 lande (status: 2014). Den aktuelle tyske central befinder sig stadig i dag i Braunschweig. Ud over deres egne mærker fishbone, amisu, censored og smog har New Yorker et stort sortiment af forskellige beklædningsstykker og tilbehør til enhver lejlighed. Til en rimelig pris i forhold til pris og kvalitet har kvinder og mænd her muligheden for at klæde sig i et moderne look.

Kombination af New Yorker parfume og pleje

New Yorker NY Style up Women EDT anbefales til alle kvinder, der holder af en lidenskabelig duft til at iscenesætte deres egen personlighed. New Yorker parfumer forstår at overbevise deres egen målgruppe med smarte og afslappede dufte. Med de aktuelle dufte til kvinder fra New Yorker parfumer profiterer du af en innovativ og moderne style fra en af branchens trendsættere. Allerede ved første øjekast på flakonerne er det kantede, firkantede mønster i pink til pigerne og blå til drengene særdeles iøjnefaldende.

Med til de enkelte dufte til kvinder og mænd tilbyder New Yorker parfumer følgende plejeprodukter:

  • Hair & Body Wash
  • Eau de Parfum
  • Eau de Toilette
  • Deodorant Spray
  • Kropsmælk
  • After Shave
  • Brusegel

Med duftene fra denne producent sætter du ikke kun din personlighed og dit look i scene, men har mulighed for at tilbringe hele dagen i selskab med din yndlingsduft. Derudover har du chancen for at kombinere en New Yorker parfume til kvinder og mænd med en passende gave. På den måde glæder du venner og familie med en duftende overraskelse.

New Yorker parfumer til afslappede Boys & Girls

I topnoten, hjertenoten og basisnoten forbindes blandt andet bergamot, passionsblomst, abrikos og mango samt alpeviol og fresia. Det skaber en blomster- og frugtholdig kombination der fortryller huden og garanterer en selvsikker optræden. Vil du også gerne høre til trendsætterne i vores tidsalder så er det stort set ikke muligt at komme udenom New Yorkers Style Up Woman. Selvfølgelig fås også den passende deo spray eller brusegel til denne parfume. Den mandlige pendant til dette duftvand er Style Up Men – eau de toiletten til den afslappede og dejlige mand fås med 30 ml men også i flakoner med 150 ml.

Flakonen til mænd er holdt i en meget kølig tyrkis blå farve. På den retlinjede, firkantede lukning befinder New Yorker logoet sig og avancerer til varemærke og budbringer for det aktuelle look. Parfumørerne bruger til denne duft blandt andet geranie, markant cedertræ, orangeblomst og sandeltræ, abrikoser og moskus samt mango og alpeviol. Derudaf opstår en umiskendelig duft, der garanterer alle mode- og selvbevidste en genkendelsesværdi.

Med New Yorker får du et enestående look.

New Yorker parfumer tilbyder den helt rigtige lejlighed til unge mænd og kvinder til at skabe et moderne, outfit der afrundes af en forfriskende, trendy duft. Således avancerer duftvandet til en uundværlig ledsager og tilbehør, der har indflydelse på dit ydre og på det indtryk du efterlader. I denne sammenhæng anbefales det, at du også kaster et blik på de andre plejeprodukter og eksklusive parfumer fra Paco Rabanne, Aigner, Boss, Jean Paul Gaultier og Diesel.

I dag gør næsten alle designere brug af muligheden for ved hjælp af en karakteristisk duft eller duftvand at skabe sig et navn i parfumebranchen og kommunikere et moderne udtryk. Således arbejder også New Yorker med sine farveglade parfumer i den duftende „Hall of Fame“, hvor du finder moderne mærker som Diesel, Wrangler eller CHANEL. Udnyt muligheden og giv dig selv dit helt eget personlige duftvand for dermed at tilføre dit outfit og hele fremtoning en duftende afrunding.