Mr&Mrs Fragrance Accessories

Rumduftene fra mærket "Mr & Mrs Fragrance" bærer designerens koncept allerede i navnet: Flakonen, som er skabt af Lucca Trazzi forestiller en mand og en kvinde - et par, der ikke kan være mere modsætningsfyldte, men som alligevel optræder fuldkommen harmonisk. Den kantede og runde form, der passer i næsten enhver stue, får luftdiffuseren til at virke meget elegant.

Lige så specielle som flakonen design

er de rumduftene, der befinder sig inde i dem: Alle de noter, der går under navnet "Mr & Mrs Fragrance", forener det "typiske" fra et kontinent. De omhyggeligt sammensatte kreationer genspejler egenskaberne fra Europa, Asien, Afrika, Australien og Nord- eller Sydamerika. Aromaer fra palisandertræ, valmue og citronmynte, eller krydderier som kardemomme og peber giver alle værelser en duft fra hele verden. Den, der lugter til den, begiver sig på en olfaktorisk rejse gennem alle kontinenterne.

Men kreative dufte i specielle flakoner

er ikke det eneste varemærke fra "Mr & Mrs Fragrance". Fremstillingen af rumduftene sker uden nogen form for tilsætningsstoffer. Parfumørerne anvender udelukkende franske og italienske olier, som de tilsætter en stor mængde parfume. Denne omstændighed sørger for, at duftene både er effektive og har god strækkeevne. Duftintensiteten reguleres alt efter, hvor mange duftpinde, der sættes ned i væsken. Jo flere pinde, der er i flakonen, desto mere duft fordeles i rummet.