Mojo Parfum

Mojo

Duftene fra Mojo præsenteres som en stilfuld unisex parfume og er samtidigt moderigtigt tilbehør. De repræsenterer den internationale duftverden i form af de verdensberømte storbyer Paris, New York, Shanghai eller Buenos Aires. Alle flakoner kommer i en attraktiv, lille pose med pailletter, som gør parfumen til et særligt blikfang.

Mojo duftene er et musthave for fashionistaer!

Begrebet stammer egentlig fra Afrika og er betegnelsen for en amulet, der har form som et stofpose, hvis indhold skal bringe sundhed og lykke og beskytte mod negative påvirkninger. I Europa og i USA symboliserer ordet frem for alt en udstråling, der er præget af sexappeal og lidenskab. Mojo unisex duftene fra serien ""Live Now"" fås som Eau de Toilette spray i 30 ml i duftnoterne Paris, New York, Shanghai og Buenos Aires. Duften Paris udfolder en yndig, forårsagtig aroma på huden. New York er varm og sanselig. Parfumen Shanghai dufter forfriskende frugtigt og Buenos Aires forfører med latinoernes hurtige og temperamentsfulde skarphed.

Parfum-Produkter fra Mojo

Vidste du at Indhold

Mojo parfumen - Den magiske duft

Livskraft, glæde og en smule sexappeal - det er lige præcis det, som „Mojo“ står for. Det kan ikke undre, at dem som har skabt Mojo-parfumen har valgt netop dette navn for Mojo-duftene har noget helt ekstra sexet til både mænd og kvinder.

Mojo-Parfum: En fin duft til mænd og kvinder

Ofte er det lugtesansen, der bestemmer om man føler sig tiltrukket af nogen eller ej. Vores næse er en af de fineste sanser og også når det drejer sig om vores valg af partner spiller den en vigtig rolle. Derfor siger man også om nogen, man ikke kan lide, at man ikke kan „lugte“ dem og nogle gange er det såmænd også ment helt bogstaveligt talt.

Derfor har mennesker i århundreder forsøgt at påvirke deres duft. Ud over den klassiske deodorant tager mænd og kvinder gerne lidt parfume på til specielle lejligheder. Det kan nogle gange skille vandene: Nogen kan bedst lide de mere bitre og jordede dufte mens andre bedre kan lide søde eller blomsterholdige duftnoter. Også når det kommer til Mojo parfumerne står man overfor et valg for de fås i mange forskellige varianter og er lige egnede til både mænd og kvinder.

Paris, New York, Shanghai og Buenos Aires - Mojo parfume inviterer dig på en verdensrejse

Mojo-unisex-duftene har klangfulde bynavne og hver duft er lige så forskellig som byerne er. Generelt anvendes der følgende forskellige duftessenser i Mojo-parfumerne:

  • Patchouli
  • Lemon
  • Grapefrugt
  • Mandarin
  • Appelsin
  • lavendel
  • Peber
  • Kanel

Afhængigt af bynavnet har hver Mojo-parfume naturligvis også sin egen, helt specielle duftnote. Således lokker duften, der er opkaldt efter kærlighedens by „Paris“, med en sød og frisk duft. Eau de toiletten med navnet New York er en sommerlig, varm og forførende duft - helt ligesom the Big Apple selv. Mojo-parfumen Shangai indeholder mange frugtholdige duftnoter og Buenos Aires dufter skarpere og mere fyrig. Mojo-parfumerne har dog en ting til fælles: De fås i små, førsteklasses paillet besatte tasker og er derfor ikke kun dejlige for næsen men også for øjet. Også flakonerne er af høj kvalitet og har en gennemtænkt gestaltning så Mojo-parfumerne ikke behøver at gemme sig i badeværelsesskabet.

Håndled, ører eller halsudskæring: På denne måde udfolder Mojo-parfumerne sig bedst

Enhver har sin egen teknik og forkærlighed for, hvordan parfumen påføres huden. Der er dem som straks hyller sig i en komplet duftsky, andre foretrækker derimod en diskret duftnote. For at finde den gyldne middelvej bør man påføre Mojo-parfumen et sted, hvor der er god blodgennemstrømning for på den måde udfolder duften sig særligt godt. Et velegnet sted er håndleddene eller huden bag ved ørerne. Hvis du bærer parfumen på håndledet anbefales det ikke at gnide håndleddene imod hinanden. Hvis man gør det så trækker duften, i modsætning til hvad man kunne tro, ikke hurtigere ind. Tværtimod: Parfumens duft forsvinder hurtigere. Derfor er det også bedst at give afkald på denne bevægelse når du tester forskellige duftnoter.

En gylden regel ved omgangen med parfumer er: Mindre er ofte mere. Også når det kommer til Mojo-parfumerne skal man tage højde for, at man ikke påfører for meget af duftstoffet. Selv oplever man nemlig efter et par minutter ikke duften så stærkt længere, men det gør dine omgivelser. Hvis man bruger for meget af yndlingsduften kan duften hurtigt komme til at virke påtrængende på dine medmennesker. Ved de forskellige Mojo-parfumer drejer det sig om meget drøje sprøjteparfumer. Det er som regel nok med to små sprøjt på den valgte del af kroppen, som halsudskæring, på indersiden af albueledet eller håndled for dermed at opnå et optimal resultat. Hvis duftene påføres her er Mojo-parfumerne med de klangfulde navne og stimulerende duftnoter en perfekt ledsager til en date, den næste forretningsmiddag eller hvis du går på klub.