Maybelline New York

37286
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Maybelline New York – kosmetik til øjne, ansigt og negle

Er du på udkig efter et mærke, som kan være din pålidelige ledsager til enhver anledning? Med Maybelline New York får du det hele. Betagende øjenmakeup, som får dine øjne til at stråle. Flotte læber, der er centrum til enhver god fest og smukke neglelakker med langtidsholdbart resultat. Mærket Maybelline New York står for alsidighed og selvbevidsthed – så du mestrer hver dag med lethed.

Maybelline makeup til udtryksfulde øjne

Udtryksfulde øjne er den første kontakt med andre mennesker. Med Maybelline makeup til øjnene understreger du din type og søger for, at dit blik ikke glemmes så let af personer, du møder.

Hver øjenmakeup har brug for definerede vipper. Derfor finder du i kosmetik fra Maybelline New York diverse mascaraer til et forførende blik. Et nærende vippeserum giver kraftige vækst og stærke rødder. Som plejende basis kan du bruge vippeprimer, som blot skal bruges under mascara.

Farverige accenter får du med kulørt øjenskygge. Uanset om det er en diskret makeup til kontoret eller et iøjnefaldende look til aftenbrug: Med Maybelline New York makeup bliver dine øjne altid et fascinerende blikfang. En sort eyeliner skaber den nødvendige dramatik, mens de stylede øjenbryn danner de passende rammer.

Makeup fra Maybelline New York

Rødmen og ujævnheder dækkes virkningsfuldt med de førsteklasses makeupprodukter fra Maybelline New York. Hos parfumdreams finder du dit styling-dreamteam, som er din pålidelige ledsager i hverdagen:

Vær opmærksom på, at makeup altid skal fjernes omhyggeligt om aftenen, og at din hud skal plejes efter dens behov. En speciel makeupfjerner kan være en hjælp.

Maybelline produkter til sanselige læber

Foretrækker du røde, sart rosa eller eksotiske nuancer på dine læber? Med kosmetik fra Maybelline New York behøver du ikke at beslutte dig. I stedet nyder du godt at det fuldstændige udvalg: Fra diskret til imponerende finder du læbestift og lipgloss til din store entré – selvfølgelig også i kyssefaste varianter for maksimal sjov.

Fine glansfulde fingernegle afrunder dit outfit. Den slidstærke Maybelline neglelak har kreative navne, som fx Possessed Plum eller Smokey Rose, og giver dig sanselige nuancer til enhver anledning. De er skønne at lægge på og forvandler negleplejen til en kulørt fornøjelse – med en flot glans.

Køb Maybelline New York online, og spred glæde

Hos parfumdreams finder du det kulørte sortiment fra det amerikanske mærke til gode priser. Det hemmelige tip til juleaften eller andre anledninger: Se produkterne fra Maybelline New York i praktiske gavesæt.