Hero Banner Unterseite X-Mas Looks

Til hende Til ham Eksklusive gaver Gavesæt Clean Christmas Gaver under 220kr Xmas Looks Gaveguide Hyggelig jul

Perfekte jule-looks - røde læber

Julen er utænkelig uden den røde farve! Påfør en smuk rød læbestift som L'absolu Rouge Intimatte fra Lancôme. Med Luminous Silk Foundation fra Armani dækker du små urenheder og rødme og får samtidig en naturlig strålende glød. Rouge Gen Nude Powder Blush fra bareMinerals smelter uden problemer sammen med din foundation og garanterer rosafarvede kinder. They're Real! Mascara fra Benefit til ultralange og voluminøse øjenvipper.

Perfect X Mas Looks - Natural

Kolde dage, sne og jul hører ganske enkelt sammen. På denne kolde årstid er det endnu vigtigere at pleje vores hud. Med vores udvalg garanterer vi, at du får et naturligt look og en grundig pleje. Med Babor Cleanformance Phyto CBD Cream plejer du din hud intensivt og styrker hudbarrieren. Sheabutter, mandel- og avocadoolie og cannabidiol gør huden blød og smidig. Poudre Eclat Prodigieux fra Nuxe anbefales til en vidunderlig teint. Med Intense Volumizing Mascara fra Lavera og Lipgloss fra ANNEMARIE BÖRLIND fremhæver du det naturligt smukke.

3
3

Perfect X Mas Looks - Hår

Med det rigtige hår-look kan du imponere dem, du holder af i julen. Begyndende med hårvask anbefaler vi Kérastase Specifique Bain Riche , der beroliger din hovedbund, og som gør håret luftigt og skinnende. Derefter sætter du din lid til kombinationen af luksuriøse olier i Keratin Restore Mask fra Wella. For at bibeholde hårets glans under stylingen anbefales Gold Styler fra GHD. Et professionelt glattejern, der er særligt skånsomt mod håret. For at afrunde looket giver Extra Volume Styling Mousse fra Wella mulighed for mere volumen med godt hold. Forkæl dit hår med vores produkter!

4

Perfect X Mas Looks - Golden Tones

Gyldne farvetoner i den kolde vinter sørger for en varm udstråling. Med øjenskyggepaletten Soft Glam Eyeshadow fra Anastasia Beverly Hills opgraderer du din makeup med varme nuancer. Til at give øjenvipperne maksimal volumen og et forrygende look vælger du Hypnôse Mascara fra Lancôme og afrunder din makeup med Givenchy Rose Perfecto Liquide . For at afrunde dit endelige look påfører du Eau de Parfum Libre fra Yves Saint Laurent og understreger dermed dine varme og feminine noter.

4
5
5

Perfect X Mas Looks - Mænd bryr sig

Når hele familien er på besøg, imponerer man med et attraktivt udseende. Begyndende med håret som blikfang. Her anbefaler vi Nourishing Shampoo 0.6 - fra Grown Alchemist - med garanti for velplejet og vidunderligt smukt skinnende hår! Til mænds hud anbefales en fugtgivende hudpleje. Derfor anbefaler vi Aquapower Gel fra Biotherm Homme til en optimal ansigtsrens. En ultra-fugtgivende ansigtsgel. En yderligere væsentlig del af den daglige rutine er Age Defense Care fra Artemis, som opstrammer ansigtskonturerne, og som selv på en stresset dag får dig til at se aktiv ud. For at afrunde emnet jul og pleje til mænd har vi brug for en varm og intensiv duft til mænd. Maison Margiela har med Eau de Toilette Jazz Club skabt en duft, der omhyller julen træagtigt og sødt.