Listerine Mundskyl

3
5/5 baseret på alle bedømmelser

Listerine: Det mest effektive mundskyl for sund tandpleje

Listerine er det foretrukne mærke, når du skal vælge et effektivt mundskyllemiddel. Det blev opfundet af den amerikanske kemiker dr. Joseph Lawrence i 1879. Navnet Listerine stammer fra forskeren sir Joseph Lister. Han var kirurg og opererede i et rum, der blev steriliseret ved hjælp af pulveriserede antiseptiske midler.

Den enestående formel, der oprindeligt blev brugt som desinfektionsmiddel, bruges stadig i dag. Listerine reklamerer med, at mundskyllemidlet dræber de bakterier i mundhulen, der forårsager dårlig ånde. Men dette mundskyl er mere end bare et kosmetisk produkt, der giver en frisk smag. Den virker også effektivt mod karies, tandbelægninger, plak og betændelser i mundhulen og bidrager således til en god mund- og tandhygiejne.

Hvad er typisk for Listerine-formlen?

Listerine-mundskyl består af fire æteriske olier:

  • Eukalyptol
  • Mentol
  • Tymol
  • Metylsalicylat

Hvad gør Listerine-mundskyl til noget særligt?

Den antibakterielle virkning i Listerine-mundskyls æteriske olier er påvist i talrige studier. De gør Listerine-mundskyl til et effektivt middel mod dårlig ånde og parodontitis.

Parodontitis er en betændelse i munden, der forårsages af bakterier og resulterer i tandbelægninger, blødende eller hævet tandkød. Listerine-mundskyl trænger endda gennem tændernes såkaldte biofilm, den såkaldte plak, og dræber bakterier direkte på tændernes overflade. Det gør mundskyllemidlet særdeles effektivt, og det er med god grund en absolut bestseller. Listerine trænger ind overalt, hvor tandbørsten ikke kan nå.

Listerines grundlæggende ingredienser er uforandret og baserer på de fire æteriske olier. Denne formel har vist sin værdi i næsten 150 år og gør mundskyllemidlet til et produkt, man kan have tillid til.

Køb Listerine, og gør noget godt for dine tænder

Listerines produkter øger tandhygiejnen og det generelle velvære. Frisk ånde giver dig øget selvværd, og at skylle munden med en hætte Listerine i løbet af dagen giver forfriskende øjeblikke. Listerine erstatter ikke tandbørstning, men bør være et supplement til den daglige tandpleje.

Du kan købe Listerine online eller i vores butikker. Hos parfumdreams kan du vælge mellem mange forskellige mundskyllemidler. De leveres hurtigt til favorable priser.