La Perla Parfum

Farven sort. Det er kendetegnet på La Perla og således obligatorisk for mærket, der har sin oprindelse i ædelt lingeri. Virksomhedens håndskrift findes også på overbeklædning i særklasse. Således pyntes stive, strikkede overdele ofte med blonder eller chiffon for at tydeliggøre kontrasten. Andre prydgenstande i damekollektionen omfatter såvel buksedragter med taljeret jakke og let Marlene-buks som fornemt draperede kjoler af silke. La Perlas verden er ideer og drømmerier, som realiseres gennem farver og stoffer, serier og kurver og igen og igen overrasker. Mærket selv er den sanselige manifestation af den rene kvindelighed og giver også med sin duftkreation en helt særlig oplevelse.

Vidste du at Indhold

La Perla parfume – fortryllende og mystisk

Sort – denne uni-farve er samtidig varemærket for La Perlas parfume og henviser til duftvandets egentlige oprindelse. La Perla udfolder sin umiskendelige håndskrift direkte på glasflakonen og ikke mindst i den karakteristiske duft. La Perla parfumens egentlige hjemstavn er italienske Bologna. Her grundlagde Ada Masotti i 1954 La Perla som modemærke og markerede sig herefter med sin enestående og førsteklasses tradition for silkebearbejdning. Erotisk og detaljeret bearbejdet undertøj blev hurtigt et varemærke, der udviklede sig fra at være en lille traditionel virksomhed til et internationalt mærke med tusindvis af medarbejdere. Bademode, undertøj og erotisk beklædning udgør basis i La Perla. Snart skal ikke kun den silkeholdige beklædning i La Perlas butik stå i forgrunden, men også de rigtige duftessenser.

La Perla parfumen vækker straks interesse og kvindernes næser - og også mændenes - begejstres. Denne succesfulde virksomhed og La Perla parfumen blev solgt til Tyskland men det er stadig modeskaberen Alberto, der sidder i toppen af kreationerne og tilfører duftene en helt personlig signatur.

I duftkollektionen fra La Perla parfumen har du valget imellem disse duftevand:

 • La Perla Divina,
 • La Perla J´Aime,
 • La Perla in Rosa,
 • La perla Just Precious,
 • La Perla Divina Silver Edition,
 • La Perla J`Aime La Nuit og
 • La Perla J´Aime Les Fleurs.

Forfriskende og blomsterholdig – La Perla eau de toilette

Sidstnævnte er en elegant og samtidig feminin eau de toilette, der fås i flakoner med 100 ml, 50 ml og 30 ml. Den vækker begejstring med topnoten med æble, fresia, viol og forfriskende grapefrugt. I duftens hjerte finder du fersken, hvidtjørn og pæon og som basis moskus, ambra og sandeltræ. Denne duftevand blev lanceret i 2008 og betyder oversat: „Jeg elsker blomster“. Enhver der har duftet til denne duftevand bare en enkelt gang vil nok kunne regne ud, hvor navnet mon stammer fra. Når først duften er påført huden folder duftenes blade af viol sig ud og forenes med et lækkert og saftigt æble og forfriskende grapefrugt. Det drejer sig her om en usædvanlig forførende komposition af elegante indholdsstoffer og naturlige duftessenser, der har fortryllet tusindvis af næser. Ikke kun modne kvinder men også unge kvinder nyder duftene fra La Perla, der virkelig formår at iscenesætte forskellige karaktertræk.

I den sammenhæng anbefaler vi at kaste et blik på følgende duftevand og elegante parfumer:

 • Paco Rabanne,
 • Estee Lauder,
 • Marlies Möller.
 • Giorgio Armani,
 • Paul Gaultier,
 • Dolce Gabbana,
 • Prada Puma,
 • Lauder Etro,
 • Viktor Rolf og
 • Givenchy Gucci.

Eau de parfumen fra J’Aime vækker med en grundpris på 35,43 € for 100 ml glæde med en duft, der med en topnote af peber, litschi og bergamot først og fremmest opleves med næsen, hvorefter jasmin, nøkkerose og hindbær går lige i hjertet. Denne duft blev udviklet og lanceret i 2007 og henvender sig særligt til romantiske sjæle, der længes efter rav, moskus og karamel. Komposition betragtes som overordentlig vellykket - ikke mindst på grund af de søde frugter og skønne blomster, der er indeholdt i de attraktive flakoner.

La Perla – besnærende italiensk charme

Denne duftcocktail er velegnet til enhver årstid og sætter hele tiden nye trends uden at der er fare for forgængelighed. I denne profil har særligt den kraftige peber et stærkt udtryk, der understreger de duftende essenser fra nøkkerose, hindbær og jasmin. Det er kombinationen af frugt og varmende noter, der falder i god jord hos både de unge kvinder som hos de voksne og modne kvinder. Kan du mærke den italienske charme når du første gang tager låget af flakonen for at give duftessensen den nødvendige plads til at udfolde sig og lade den virke i al sin pragt? Så skal du ikke vente længere og prøve den. La Perlas eau de parfum fortjener det og den vil berige dig med uforglemmelige duftøjeblikke.