Kure Bazaar Kosmetik

Kure Bazaar er et fransk kosmetikmærke af den nye generation, som inden for de sidste ti år også er blevet berømt i Tyskland for sine spændende og unikke neglelakker. Makeuppen fra mærket er en fast bestanddel af haute couturen og anvendes på de franske catwalks i forbindelse med de nyeste modetrends. Neglelakkerne fra Kure Bazaar er blevet særlig populære for deres forbindelse mellem spændende farvenuancer og et økologisk grundkoncept for fremstillingen af kosmetik. På grund af den skånsomme omgang med naturlige ressourcer falder det endnu mere naturligt at vælge denne makeup.

Miljøbevidst smukke fingernegle med Kure Bazaar

Opskrifterne på neglelak fra Kure Bazaars store sortiment afstår bevidst fra farlige kemikalier, i stedet anvendes ekstrakter af korn, bomuld og andre naturlige cellulosestoffer. Hvad angår påsmøring eller holdbarhed af neglelakken mærkes ingen forskel i forhold til konventionel makeup, men man har fordelen ved en særlig farvebrillans og spændende effekter. Mærket har bestemt også den rigtige neglelak til dig, som du kan finde til en fordelagtig pris i vores onlineshop og på den måde satse på ægte fransk kosmetik.

Vidste du at Indhold

Kure Bazaar hos parfumdreams.de

Hvis man vælger at bruge sund og miljøbevidst kosmetik må ofte indgå kompromisser hvad angår optikken og andre ting. Sådan er det ikke med Kure Bazaar. Neglelakken overgår konventionelle produkter når det drejer sig om holdbarhed, ridseresistens og glans. Vi sælger neglelakken fordi vi er helt overbevidste om kvaliteten ved og ideen bag Kure Bazaar. Først påføres First Base. Denne underlak skal påføres før den egentlige neglelak påføres for på optimal vis at forberede neglene. Den sørger for, at overfladen forbliver homogen og neglelakken, der efterfølgende påføres holder bedre. Den egentlige lak kan du vælge blandt en stor mængde af farver og nuancer. Vores tilbud af Kurre Baazar-neglelakker strækker sig fra bordeauxfarven „Scandal“ og den klassiske røde „Rouge flore“ til den diskrete rosa „Marcon“ og eksotiske farver som den dybe lilla farve „Catwalk“ og den lysegrønne „Boyfriend“. Uanset om du klæder dig elegant på til en tur i operaen, til jobbet eller en flippet fest så er du med dette udvalg sikker på, at du finder den helt rigtige manikure til enhver lejlighed. Uanset hvilken lak du vælger er det en god idé at påføre en klar lak som øverste lag. I den sammenhæng er dry finish fra 2015 Sail Collection fra Kure Baazar. Den store fordel ved denne lak er, at du efter behov kan påføre den en gang dagligt, hvis for eksempel neglelakken på grund af arbejde med vand er blevet beskadiget. Også når du vil fjerne neglelakken igen tilbyder Kure-Bazaar de helt rigtige produkter: Detox neglelakfjerneren „Clean“. Tilbuddet afrundes med et pedicur-sæt og et manicur-sæt. Manicur-sættet indeholder en crememaske, der smidiggør neglene og forbereder dem på at blive lakeret. I sættet finder du en fil så du kan file neglene i den form, du ønsker og en træstav, der anvendes til at skubbe neglebånd på plads for dermed at forhindre, at lakken løber ud langs kanterne. Det bedste ved sættet er dog handsken af naturfibre. Den beskytter neglene efter lakering imod udefrakommende påvirkning og sørger således for, at det fine neglekunstværk er homogent og tørrer uden, der kommer skader i lakken. Pedicur-sættet er hovedsagligt formgivet ligesom håndpleje sættet. Her er handsken helt enkelt udskiftet med en fodhandske.

Lalique – et mærke med historie

Virksomheden Lalique blev grundlagt i 1888 af den franske juvelér Rene Lalique. Først skabte han sig et navn med usædvanlige smykkekreationer i imponerende farver. Fra omkring 1890 beskæftigede han sig blandt andet med jugendstil periodens indflydelse og mere præcist med de nye materialer, der blev introduceret under perioden: glas og emalje. I den sammenhæng opnåede han både gode resultater for sin kunst og for kvaliteten, hvilket skabte et rygte om ham som en kunster og producent, der tilvejebringer udsøgte værker. I tidens løb var han i stand til at etablere sig fast på det parisiske kunstmarked, hvor den kendte parfumør François Coty blev opmærksom på ham i 1907. De besluttede sig begge to for at indgå et samarbejde. Resultatet var flakoner af utrolig skønhed, der samtidig var meget solide og billige i produktion. Virksomheden Lalique havde taget det første skridt ind i duftenes verden. Da Rene Lalique døde i 1945 var han en kendt og overalt meget respekteret kunstner og kunsthåndværker. Virksomheden blev overtaget af hans søn Marc, der forblev tro imod både produktionen af flakoner til duftindustrien og alt øvrigt glasarbejde. De viste stor kvalitetsbevidshed. Et eksempel er introduktionen af krystalteknologi. Denne type af glas udmærker sig ud over dets høje kvalitet især ved, at det forbliver transparent også selvom glasset er tykt. Det gør det ideelt til brug ved fremstillingen af parfumeflakoner. I 1977 overtog grundlæggerens barnebarn Marie Claude Lalique virksomheden. Hun koncentrerede dig især om dekoration og produktionen af flakoner til parfumeindustrien. Der skulle stadig gå mange år inden den første parfume fra Lalique blev lanceret på markedet. Det skete i 1992. Med „Lalique de Lalique“ begyndte en ny tidsalder. Duftene var ligesom de andre produkter fra den traditionelle virksomhed på samme tid et kunstværk og et solidt produkt, der vidnede om kvalitetsbevidst håndværksarbejde. Siden 2008 er virksomheden Lalique, der ud over dufte og kropsplejeprodukter også skaber glaskunst, indretningsgenstande og dekoration på højt niveau, ikke mere en familievirksomhed men en dattervirksomhed til den schweiziske virksomhed Art & Fragrance.