Kaloderma Pleje

Kaloderma

I den nuværende generation er 50-årige står sport og fitness i centrum som aldrig før. Med stadig mere stress og højere belastning længes man mere og mere efter ro og afslappelse. Derfor findes der klare værdiforestillinger også med hensyn til ansigts- og kropspleje. Den nye ansigtspleje age balance fra Kaloderma modvirker sporene af ældning, plejer huden og forstærker elasticiteten og spændstigheden. Hudens evne til fortsat at kunne binde fugtighed understøttes, og dermed bekæmpes også tør hud. Gennem stamceller fra æblet beskyttes livsvigtige hudceller. Ansigtshuden virker også fastere og stimuleret med energi. Arganolie med de essentielle elementer vitamin E, fysteron og umættede fedtsyrer styrker hudens barriere, så huden beskyttes bedre.

Vidste du at Indhold

Kaloderma – kropspleje med naturlige indholdsstoffer

Gode dufte påvirker vores sanser. Allerede for mange år siden gjorde Ludwig Gottlob Friedrich Wolff sig nogle tanker om det. Som hofteaterfrisør kunne han fremstille parfumer og sæber og solgte dem sammen med sin søn Friedrich. Parfumeriet og sæbefabrikken Wolff & Sohn var således aktiv på hele kloden og havde stor interesse for produktforskning. Med en fornemmelse for berusende sanselighed og blomsterholdige dufte forbedrede de kontinuerligt deres produkter og udvidede med naturlige indholds- og virkestoffer til kosmetikområdet. På et tidspunkt lykkedes det Friedrich Wolff at udvikle grundstoffet lanolin til brug i kosmetikindustrien, hvilket man indtil i dag stadig gør brug af.

Navnet „Kaloderma“ blev oprindeligt opfundet af Friedrich Wolff og var sammensat af de græske ord „kalos“ (smuk) og „derma“ (hud). Mærket Kaloderma har siden 1881 solgt sine produkter - og ikke kun i Tyskland men i hele verdenen. I 1973 blev Wolff&Sohn overtaget af Schwarzkopf GmbH. I den samme periode kom de første Kaloderma-hudcremer på markedet. Yderligere produktudvikling fulgte sammen med forskellige kropslotion til normal og følsom hud. Berlin Cosmetics GmbH & Co. KG overtog i slutningen af 2001 Kaloderma og fremstillede kosmetikprodukter til ansigts- og kropspleje.

Lanolin – naturligt grundstof til din hud

Mærket Kaloderma beskæftigede sig med tør og følsom hud. For at regenerere hudcellerne og glatte huden viste det sig, at Q10 kunne hjælpe. Lanolin er derimod et rent naturligt produkt, som oprindeligt opstår i fårets talgkirtler. Dette voksagtige lag beskytter fårenes uld imod dårligt vejr. Efter ulden er blevet klippet bliver lanolinen filtreret ud ved vask og på den måde videreforarbejdet. Dette virkestof har en særligt blødgørende egenskab og finder overvejende anvendelse indenfor kosmetikindustrien til hudplejeprodukter. Lanolin forbedrer altså hudbilledet og beskytter på naturlig vis huden imod vind og vejr. Ikke kun huden nyder godt at lanolin, også håret har godt af det for også håret belastes af vind og vejr.

Efter behandlingen med hudplejeprodukterne fra Kaloderma vil du straks mærke den blødgørende effekt. Selv meget medtaget hud bliver efter en times tid mere glat og selv rynker er efterfølgende vanskelige at få øje på. Lanolin har desuden den positive egenskab, at den holder på fugtigheden i lang tid og giver huden en beskyttende film.

Produkter til et bedre hudbillede

Også selvom lanolin i sig selv har positive egenskaber kan det ikke anvendes alene. Virksomheden Kaloderma har lagt den grundsten for kosmetisk kropspleje og udviklet produkter, der plejer moden hud og målrettet opstrammer huden. Kropsplejende fugtighedslotion Q10 fra Kaloderma fylder små ridser i huden og stimulerer cellerne til regeneration. Særligt mindskes fortidig aldring af moden hud positivt. Indholdsstofferne i denne kropspleje vitalierer og stimulerer desuden hudbilledet. Denne kropspleje finder anvendelse dag og nat.

Hvis du gerne vil have en glattere hud anbefales det at bruge ansigtsplejende, regenererende natpleje fra Kaloderma. Med dens indholdsstoffer sørger den for en intensiv og regenererende cellebeskyttelse. På den måde forsvinder små rynker og linjer og huden får mere spændstighed og smidighed.

Mange kvinder håber på en hurtig virkning for at se yngre ud. Hvis det er tilfældet anbefales det at bruge ansigtspleje der virker med det samme, nemlig intensiv serum fra Kaloderma. Med den integrerede UV-lysbeskyttelse plejes huden også om dagen og beskyttes især imod miljømæssig belastning. Ansigtsplejen sørger for stram hud og betragtes som et innovativt anti-aging produkt. Tilførte mineraler sørger for bedre spændstighed, øget fleksibilitet og et bedre hudbillede.

Vores hud er udsat for meget stor udefrakommende påvirkning og også makeup kan tilstoppe porerne varigt. Desto vigtigere er pleje af høj kvalitet til ansigtshuden. Ansigtspleje intensiv rensecreme fra Kaloderma er let at påføre og med cirkelformede bevægelser kan du hjælpe til at tilføre værdifulde mineraler dybt ned i huden. Takket være brugen af arganolie, hyaluronsyre og panthenol plejes huden på en helt speciel måde.

Kaloderma tilbyder sine brugere et naturligt produkt, der dækker alle hudens behov. I den sammenhæng spiller det ikke længere en rolle, hvilken hud du har fordi Kaloderma står for kvalitet, der beskytter generelt, regenerer, renser, strammer og plejer.