Jennifer Lopez Parfum

Den talentfulde amerikanske danserinde, skuespillerinde og sangerinde blev født i året 1970 og 30 år senere kåret som et af verdens 50 smukkeste mennesker. Hun var opvokset under fattige forhold og drømte allerede som barn om at stå på verdens store scener og arbejdede hårdt med sig selv, så hun i dag regnes som topprofessionel inden for skuespil og musik og allerede har opnået betragtelige priser. Som talentfuld sangerinde og skuespillerinde havde hun imidlertid også et ønske om at åbne andre forretningsområder, og derfor skabte hun sit eget mærke. Under dette navn er der allerede kommet forskellige tøjkollektioner til kvinder, accessoires og også en duftkreation.

Vidste du at Indhold

Jennifer Lopez-Parfum

Der findes knap nogen anden kvinde, der i den grad er i stand til at sætte sin udstråling og kurver i scene som Jennifer Lopez! Hun står for selvsikkerhed, styrke og kvindelighed! Jennifer Lopez – også kendt som J.Lo – blev født i New York den 24.07.1969 som andet barn af tre efter, at hendes forældre havde forladt Puerto Rico og bosat sig i den berømte og berygtede bydel Bronx. Indtil hendes 18. leveår gik J.Lo på en katolsk pigeskole og parallelt hertil tog allround-talentet en uddannelse til danser og danselærer.

I starten af 90´erne fik Jennifer Lopez foden indenfor som baggrundsdanser på TV og kunne blandt andet opleves i Janet Jacksons video „That’s the way love goes“. I 1998 fik den talentfulde sangerinde en kontrakt med Sony Records og indledte en helt utrolig musikkarriere. Hendes første album „On the 6“ solgte over syv millioner album og blev overgået af hendes andet album „J.Lo Lopez“, der solgte over otte millioner.

Samtidig begyndte J.Lo også sin filmkarriere, som med både hoved- og biroller også var en stor succes. Da Jennifer Lopez begyndte at markedsføre sit privatliv, sin kunst og sin krop mere og mere som et samlet kunstværk tabte hun sympati hos sine fans, hvilket blandt andet kunne ses på antallet af biografgængere, der så hendes film. Den højtbegavede latino var dog i stand til at vinde sine fans tilbage og film som „Monster in Law“ blev til store succeser. Med filmen „Bordertown“ viste skuespillerinden også, at hun ikke kun gør en god figur i en komedie. Dramaet, som bygger på en autentisk historie, blev ligeledes en succes og blev tildelt en pris på Berlinalen.

Held i forretninger - uheld i kærligheden

Mens det er gået stejlt opad for hende og hun producerede det ene hit efter det andet, havde hun ikke så meget held i privatlivet. Jennifer Lopez har været gift tre gange og hendes forhold til tjeneren Oja Noa varede kun knap et år. Også hendes andet ægteskab til danser kollegaen Chris Judd varede kun knapt et år. J.Lo var gift lidt længere med hendes tredje mand, sangeren Marc Anthony. Forholdet varede i syv år og i den periode blev kunstneren mor til tvillinger og stedmor til Marc Anthonys to børn fra første ægteskab. I 2011 blev parret endegyldigt skilt og hendes efterfølgende forhold til danseren Casper Smart gik i vasken efter kort tid.

Hendes uheldige privatliv har dog aldrig slået forretningskvinden ud og måske har det sågar været en grund for hende til at arbejde endnu hårdere. I 2001 skabte J.Lo sin første modeserie „JLO by Jennifer Lopez“, der særligt henvender sig til yngre kvinder med kurver. Et år senere præsenterede allround-talentet sin første parfumekollektion „Glow“. Glow blev en kæmpesucces og nåede helt op i toppen af salgsstatistikken i ni lande på bare fire måneder.

I 2003 og 2005 udvidede Jennifer Lopez sit parfumetilbud med forskellige bodylotions og hudcremer samt to yderligere dufte: „Still“ og „Live“. I 2008 præsenterede JLO sin første duft til mænd og gav den navnet „Live Luxe“ og den solgte rigtig godt. Med en omsætning på omkring to milliarder dollars er Jennifer Lopezes parfumeserie den mest succesrige blandt stjernerne. Med sine dufte vil JLO gerne opfordre mænd og kvinder til at iscenesætte deres skønhed og enestående natur og lade parfumen forskønner deres aura!

Vores Jennifer Lopez parfume anbefaling til dig:

 

  • Jennifer Lopez Glow by J.Lo Eau de Toilette 50 ml – en umiskendelig duft fuld af energi og tiltrækningskraft! Friske duftnoter med jasmin, irisrod og vanilje omgiver bæreren hele dagen. Sanselig duft i en ekstravagant flakon, der er smukt pyntet!
  • Jennifer Lopez Life Eau de Parfum 50 ml – temperamentfuld, med frugt- og blomsterholdige kompositioner. Sicilianske citroner, italienske appelsiner og eksotisk ananas kombineret med modne ribs forbindes med en let note af karamel og bliver således til en enestående duft fuld af varme og lidenskab.
  • Jennifer Lopez Still Eau de Parfum 100 ml – friske duftnoter med blomsteragtige egenskaber og fyrig peber repræsenterer latinamerikansk temperament. Let moskusduft og sanseligt stimulerende toner af sandeltræ og ambra gør parfumen til den perfekte ledsager til enhver lejlighed!
  • Jennifer Lopez Deseo for Men Eau de Toilette 100 ml – et let træholdigt strøg med friske elementer af yuzu, citron og ribs. Tobak og eksotisk irisrod forædler denne duft og gør den helt perfekt!

Alle JLO dufte udmærker sig ved, at det er behageligt at være omgivet af dem hele dagen. Selv hvis brugeren kun påfører en lille smule så forbliver duftnoten præsent hele dagen og omhyller bæreren med en duftende aura, som man ikke kan få nok af!