Honoré des Prés Parfum

Honoré des Prés

Honoré elsker champagne, han elsker at le, han elsker simpelthen livet. På grund af et vel nærmest excentrisk og romantisk lune flyttede han en dag fra Paris til New York. Coffeeshops ved siden af boutiquen og så igen et helt normalt grønsagstorv. Her møder han en dag Julia Fashion - en kvinde, der på den ene side virker fuldstændig afslappet i T-shirt, men på den anden side også er utrolig elegant og omgivet af en herlig duft. Julia efterlader ham en notits på et af de typiske kaffelåg – en erindring omgivet af hendes næsten sart-søde gulerodsduft, som senere gav inspiration til hans ide. Ideen til I love NY var født......HONORÉ DES PRÉS PARFUM We Love NY– en kærlighedserklæring til byen NY med alle dens modsigelser!

Parfum-Produkter fra Honoré des Prés

Vidste du at Indhold

Honoré des Prés Parfums: Naturens beskyttende virkning kombineret med elegance og påfyldt usædvanlige flakoner

Honoré des Prés parfumer – den ideelle duft til naturmennesker, sundhedsbevidste og alle andre for hvem miljøet er vigtigt. Virksomheden har nemlig taget en helt grundlæggende beslutning fra starten af om ikke at bruge animalske stoffer i deres produkter og ikke at udføre dyreforsøg. I stedet forfølger de en ren økologisk og bæredygtig strategi og anvender udelukkende organiske råstoffer fra økologisk dyrkede produkter. Som første parfumør i verden har Olivia Giacobetti, Honoré des Prés´ næse, giver sig selv denne udfordring. Og med stor succes. Produkterne fra virksomheden, der blev grundlagt i 2008 af Christian David i Paris, fik hurtigt stor succes.

En blå kunstfigur repræsenterer det parisiske mærke

Christian David, direktøren for Honoré des Prés, holder sig helt i baggrunden. Derfor opfandt han kunstfiguren, hvis navn oversat betyder „Hyldest til viden“: En fransk aristokrat, elegant og samtidig moderne, som føler sig draget af New York. Han elsker fabrikkerne i Brooklyn, den saltholdige luft i Hamptons og markederne i Soho. Han er vild med kontrasterne i „byen der aldrig sover“. De smukke, unge kvinder med smagfulde klæder, der flanerer igennem gaderne i business-stil. I den ene hånd har de en coffee to go og i den anden friske grøntsager.

I en café lærte Honoré des Prés en af disse kvinder at kende, hendes duft af friske gulerødder fascinerede ham med det samme. Hun efterlader sit telefonnummer på et kaffebæger og den parisiske herrer tabte straks sit hjerte til denne indfødte newyorker og til byen, der er præcis så pulserende som han selv er.

Med denne historie, der også indeholder alle ingredienserne i Honoré des Prés´ dufte, var mærket født: En vogue og grøn, smart og sanselig, opildnende og romantisk. Dekadent og dog naturlig.

Duftkollektionen er en kærlighedserklæring til New York

I har virksomheden bragt duften „We love New York“ på markedet i 18 lande i Europa, Amerika og Asien. Dertil hører deres eau de parfum „Love Coconut“, „I Love les Carottes“ og „Vamp à New York“, der er en sand kærlighedserklæring til verdensbyen.

„Love Coconut“, ofte forkortet til „Love Coco“, forener kokosmælk, koriander, tonkabønner og vanilje. 

„I Love les carottes“ dufter af gulerodsblomster og et strøg af appelsin og irisrod. Desuden indeholder den vanilje, bensoin og patschulie. „Vamp à New York“ består i overensstemmelse med navnet, der minder om en femme fatale, af nathyacint og rom. Alt duftvand er 100% biologisk. Også flakonerne er betegnende for den parisiske virksomhed, der lægger sig flot og passioneret op ad den blå Honoré des Prés. De diskrete glasflasker er emballeret i et coffee to go-bæger, der i overensstemmelse med mærkets filosofi, er genbrugeligt. Alle virksomhedens produkter er økologicertificerede og kan derfor især anbefales til allergikere og mennesker med følsom hud.

Økologiske dufte i sylteglas

Desuden udviklede den franske virksomhed eau de toilette sprayen „Honoré des Prés: Les Verrines d'Honoré“, en unisex-duft i fem forskellige duftvarianter:

  • „Sexy Angelic“, som har en enestående blomsterlignende karakter og dufter af mandler.
  • „Nu Green“ er en komposition af pebermynte, estragon, ceder og moskus.
  • „Bonte's Bloom“ består af solsikkeblomster, citrusblade, salvie, kamille og iris.
  • „Honoré's Trip“ er sammensat af mandarin, appelsin, peber og citron.
  • „Chamans Party“ er en parfume fremstillet af rødder fra Amazon-junglen og aromaer fra diverse afrodisiakum.
  •  „La Verrine“ er i øvrigt det franske ord for „glas“ og det er præcis også den måde dette kunstværk er emballeret på: Nemlig i et sylteglas, der vækker minder om livet på landet.

Luksusmærket har modtaget priser for sin naturlighed

Honoré des Prés er blevet hædret med den i hele EU-anerkendte pris Ecocert-mærkning. Også for den stilsikre emballering har det parisiske, økologiske mærke allerede modtaget designerpriser.