GARNIER

42555
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Skønhed og velvære med Garnier

Mærket Garnier er en del af den verdenskendte kosmetikkoncern L’Oréal og står for traditionsrig hår-, hud- og kropspleje. Garnier er det næststørste mærke i L’Oréal-koncernen og har eksisteret i over 115 år. Garnier blev grundlagt i 1904 af frisør og parfumør Alfred Amour Garnier. Han opfandt en hårplejelotion af naturlige indholdsstoffer og tog patent på sin opfindelse. Det var grundstenen til det varemærke, der i dag er officiel partner i den tyske materialistkæde dm.

I 1909, efter kun fem år, solgte Alfred Garnier sit firma. Indtil slutningen af 1. verdenskrig voksede firmaet fra at være et mindre foretagende med manuel produktion til en stor virksomhed med navnet Laboratoires Garnier. I 1960erne lancerede firmaet sine første hårfarvemidler og fik dermed sit internationale gennembrud. I 1965 blev mærket opkøbt af L’Oréal og derefter løbende udvidet.

Hvilke produkter findes der hos Garnier?

I slutningen af 1960erne kom Garnier til Danmark med serien Nutrisse med langtidsholdbare hårfarver. En anden milepæl for Garnier var shampoomærket Fructis, der står for styrkende, nærende hårplejeprodukter og stadig er populær den dag i dag. Siden 2007 har man også kunnet købe hudplejeprodukter fra Garnier. I 2012 revolutionerede Olia-serien hårfarvemarkedet med produkter uden ammoniak. Vegetabilske hårplejeprodukter fra serien Wahre Schätze blev lanceret i 2015, og siden har der været stort fokus på udvikling af naturlige produkter.

Udvalget af Garnier-produkter er enormt. Nogle af de mest kendte Garnier-plejeprodukter er disse produktserier med hver deres særlige fokus:

Udvalget af Garnier-produkter er enormt, og der er noget for alle aldersgrupper. Garnier-kosmetik beskytter, plejer, renser og fremhæver. Alle kan føle sig godt tilpas med Garnier og lade sig overbevise af det varierede produktunivers.

Hvad gør brandet Garnier til noget særligt?

Garnier henvender sig først og fremmest til kvinder, men har også produkter til mænd. Garnier står for righoldig pleje og vil fremhæve den naturlige skønhed. Garnier er et hverdagsmærke, som alle har råd til. Ifølge Garniers filosofi skal skønhed ikke være et privilegium. Alle har deres helt egen skønhed, alle er enestående, og med Garnier-produkterne kan den indre skønhed blive synlig og fejres. Naturlige indholdsstoffer i Garnier-kosmetikken er vigtige, dit selvværd styrkes og du mere tilfreds med, hvem du er.

Køb Garnier online: Stort udvalg hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du købe Garnier online. Du nyder godt af et stort udvalg af Garnier-kosmetik og kan sætte fokus på din hud og dit hår. Garniers førsteklasses og eksklusive produkter finder plads i ethvert badeværelse, og med de forskellige seriers forskellige fokus er der noget til ethvert behov.