Blomsteragtige dufte til hende Friske dufte til ham Forårsfornemmelser til dit hår Plejeguide Spring awakening makeup Forårstrends

Forårstrends

Trend Natural

I 2022 fokuseres der på et naturligt look og minimalisme på vores hud. Denne skønhedstrend kaldes også Skinimalism. At genfinde den naturlige skønhed og no-makeup-looks har fuld opmærksomhed. Vink farvel til tykke makeup-lag og vis dine søde fregner! Derudover præger økologiske værdier, bæredygtighed og genanvendelig emballage branchen.

Glowy Skin Trend

En strålende hud fuld af elasticitet, der reflekterer lyset. For at kunne beholde denne ungdommelige glød, er et vigtigt at bruge produkter med f.eks. hyaluron. Flydende teksturer og lette foundations sørger for et optimalt resultat.

Trend All-in-one

Plejende og makeup effekter i ét produkt hører til de absolutte trends i 2022. Spar tid og udnyt disse sikre løsninger på flere problemer samtidig. På denne måde skaber du et fantastisk look, også hvis det skal gå hurtigt.

Catchy Lip Trend

Intensive farver, der får læberne til at lyse! Sæt statements med denne opsigtsvækkende og vigtige makeup-trend i 2022! Når du vælger Catchy Lips, starter du med garanti din dag i godt humør!