Blomsteragtige dufte til hende Friske dufte til ham Forårsfornemmelser til dit hår Plejeguide Spring awakening makeup Forårstrends

parfumdreams præsenterer: Vores plejeguide til foråret!

Endelig bliver dagene varmere igen, og vi kan vinke farvel til de korte dage. Til foråret er nøglen til succes produkter med lette teksturer, der kan absorberes optimalt af huden. Klik gennem vores plejeguide til foråret og lad dig inspirere af os.

Plejeguide

Efter den kolde vinter er det vigtigt for din hud at tilpasse din hudpleje-rutine til den nye årstid. Lette teksturer er perfekte til foråret. Fordi dagene bliver smukkere, bør du fokusere på produkter, der forbereder din hud på og beskytter den mod miljøbelastninger. På grund af de lave temperaturer er en peeling perfekt til at rense din hud med. Brug gerne en frugtsyre-peeling - men husk også at bruge solbeskyttelsesfaktor.

Vores udvalg til foråret

Vores anbefalinger til foråret

Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream fra Shiseido modvirker aldringstegn som mørke rande under øjnene, linjer, rynker og pigmentpletter. Den opstrammer huden, revitaliserer den og giver den masser af fugt, som er meget vigtigt om foråret. Den fantastiske duft af udsøgt japansk orkidé intensiverer den luksuriøse plejeoplevelse og får foråret frem i dit ansigt.
Til produktet

Lancôme Hydra Zen Creme forsyner huden intensivt og vedvarende med fugtighed. Ansigtscremen er beriget med regenererende virkningsstoffer, som fx beroligende ekstrakt af rosen- og moringatræ. Indholdet af neuroclam-komplekset i plejeformlen neutraliserer følgerne ved emotionel og miljømæssigt betinget stress på huden. Ceramid giver og holder på fugt i 24 timer – for lang tids gennemfugtet hud, som er medtaget af vinterens temperaturer og trænger til righoldig frugt.