parfumdreams spring awakening

Nu er det endelig forår igen! Vores produktanbefalinger til foråret!

Vi ses igen til næste år, kære vinter! De første solstråler byder os velkommen, og vi vil gerne sidde på vores yndlingscafé med friske farver, strålende hud og silkeblødt, blankt hår. Med vores anbefalinger til foråret sætter du klare statements og opfrisker dit look!

 
 

Friske dufte til ham

Ind i den nye årstid med friske dufte. Lad dig inspirere af vores udvalg af dufte til mænd.

Læs mere
 
 

Blomsteragtige dufte til hende

Klik gennem vores udvalg af blomsteragtige dufte til kvinder og find din nye yndlingsduft.

Læs mere
 
 

Spring awakening makeup

Fokusér på varme nuancer i din makeup i foråret.Læs mere
 
 

Friske farver i foråret

Med friske farver på neglene sætter du den perfekte eye catcher. Vi har udvalgt nogle få yndlingsprodukter til dine negle.

Læs mere
 

Vores udvalg til foråret

Bon Parfumeur Floral Nr.101

Den blomsteragtige

Nummer 101 fra Bon Parfumeur er en roseparfume af den eksklusive Damask rose. Patchouli, hvidt cedertræ og moskus sørger for et sanseligt og alligevel mildt resultat.Læs mere
Marc Jacobs Daisy Eau so fresh

Den forføreriske

Med duften Daisy Eau So Fresh Edt er det lykkedes Marc Jacobs at formidle en følelse af lykke. Duftkompositionen af blomme, rose og hindbær virker spændende og samtidig livlig.Læs mere
Comme des Garcons Rouge

Den fascinerende

Fascination og udtryksfuldhed! Comme des Garcons sørger med sin nyeste duft Rouge for ekstravagance og magi. Rosa peber og indonesisk ingefær sørger for en intensiv krydret duft. Patchouli, røgelse og cistusrose sørger sammen for en enestående duftoplevelse.

Om duften

parfumdreams præsenterer: Vores plejeguide til foråret!

Endelig bliver dagene varmere igen, og vi kan vinke farvel til de korte dage. Til foråret er nøglen til succes produkter med lette teksturer, der kan absorberes optimalt af huden. Klik gennem vores plejeguide til foråret og lad dig inspirere af os.
Læs mere

Must-Haves

Forårstrends

Trend Glowy Skin! En strålende hud fuld af elasticitet, der reflekterer lyset. For at kunne beholde denne ungdommelige glød, er et vigtigt at bruge produkter med f.eks. hyaluron. Flydende teksturer og lette foundations sørger for et optimalt resultat.
Læs mere

Vores anbefalinger til foråret