Spar 20%* i lynudsalget på dine skønhedsfavoritter
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Essence Lipgloss Lip & Cheek Tint

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Produktpris
acetonfri, Glutenfri, Laktosefri, parabenfri, Uden mikroplast, Vegan
Produkttype
Stift med applikatorstav
Anvendelsesområde
Ansigt, Læber
Dækkeevne
Let
Finish
naturlig
Med Lip & Cheek Tint fra Essence kan du tilføje et strejf af farve til dine læber og kinder for et friskt look. Den veganske lipgloss fra serien love, luck & dragons er nem at blende og kan påføres i flere lag afhængigt af den ønskede farveintensitet. Den attraktive rødrosa nuance smigrer din hud og får dit ansigt til at stråle. Du får to produkter i ét og nyder godt af, at læbe- og kindfarve harmonerer perfekt med hinanden. Det får din makeup til at se særligt harmonisk ud.

Lip & Cheek Tint fra Essence: trendy 2-i-1-produkt til harmonisk makeup

. Takket være den lette, cremede, ikke-klæbrige konsistens og den praktiske applikator er lipglossen meget nem at påføre på læber og kinder. Den praktiske flaske har et unikt dragedesign og kan opbevares i håndtasken for at spare plads. Du behøver kun at tage ét produkt med dig for hurtigt og nemt at friske din makeup op, når du er på farten.
Anvendelse
Teksturen giver læberne en ekstraordinær skinnende finish og får dem til at se fyldigere ud. For et særligt intenst farveresultat kan læberne tegnes op og males med en lipliner på forhånd.
Indholdsstoffer
INGREDIENTS: ETHYLHEXYL PALMITATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ISONONYL ISONONANOATE, SILICA, ISODODECANE, POLYISOBUTENE, TOCOPHERYL ACETATE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL BEHENATE, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 45410 (RED 27), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 25.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube