Neglesakse Yes fra ERBE

Neglesakse hører til de vigtigste instrumenter inden for moderne manicure og pedicure, som både kvinder og mænd har brug for. De specielle sakse er lige så velegnede til af klippe lange negle som til at forme en æstetisk tå- eller fingernegl, som mange neglesakse kan klare med deres buede skæreflade. Som internationalt kendt mærkeproducent tilbyder Becker Manicure i sin produktserie Yes et utal af sakse og andre hjælpemidler, med hvilke en avanceret kosmetik af neglene lykkes uden problemer. For at kunne forme negle på en attraktiv måde privat eller på en professionel neglesalon inviterer vores shop til at vælge disse kvalitetsprodukter.

Oplev mangfoldigheden af værdifulde neglesakse fra Becker Manicure

Til en sikker anvendelse og praktisk håndtering ved manicure og pedicure tilbyder Solinger-mærket i serien Yes et stort udvalg af værdifulde neglesakse. Med forskellige længder eller en varieret formgivning på saksespidsen kan din anvendelse tilpasses individuelle ønsker til pleje og kosmetik. Til produktserien Yes hører også specielle babysakse, som med deres lille format imødekommer små hænders behov og gør en sikker neglepleje mulig for små børn. Becker Manicures kunder er ved alle sakse og øvrige kosmetik-instrumenter sikret en lang holdbarhed takket være anvendelse af værdifulde metaller.

Bestil gunstigt kvalitet fra Becker Manicure

Hvad enten det er som indehaver af en neglesalon eller til det hjemlige badeværelse - med Yes og andre produktserier fra Becker Manicure kan enhver pedicure og manicure mærkbart forenkles. Vores sortiment indeholder udover neglesakse fra det populære, tyske mærke også andre instrumenter, som bidrager til en nem behandling og avanceret kosmetik af hver enkelt negl. Vores sortiment inviterer desuden til at opleve tilbehør som duftsmykker, som i årtiers løb er kommet ind i Becker Manicures store produktudvalg. En attraktiv købspris venter på dig ved alle produkter, så en avanceret neglepleje og et velplejet ydre ikke fravælges på grund af denne investering!