Dita von Teese Parfum

Dita von Teese

Dita von Teese er en US-amerikansk repræsentant for New Burlesque, hun står i rampelyset som covergirl, nøgenmodel og skuespiller. Fra hun var 12 år gammel boede hun med sine forældre og sin søster i Orange County og begyndte at blive fascineret af forskellige tøjstile. Derfor var det kun en logisk udvikling for hende senere at studere historiske tøjstile („historic costuming“). Frem til i dag kan vi hele tiden beundre hendes egne kreationer og således lå det hende ikke fjernt at udsende sin egen duftkreation på markedet - Parfumen „Dita von Teese“. Dita von Teese – den feminine gudinde slet og ret. Dita repræsenterer alt, hvad nutidens moderne kvinder ønsker sig: Glamour, elegance og selvbevidst sanselighed. Hendes første duftkreation holder, hvad navnet lover - Dita von Teese – ren kvindelighed, skønhed og Femme Total. Flakonen minder om hendes velformede kvindelige kurver, den er sort og er for neden gjort mere smal. Retro er hendes look, retro er flakonen og ligeledes retro er duften. Hendes udseende og hendes duft tryllebinder mænd og får dem til at gå på knæ.

Parfum-Produkter fra Dita von Teese

Vidste du at Indhold

Dita von Teese i Parfumdreams online shop

Som nøgenmodel, skuespiller, covergirl og burlesk danserinde var det kun et spørgsmål om tid indtil Dita von Teese også lancerede sine egne parfumer på markedet. Med sine dufte henvender modeikonet sig til kvinder, der udstrålet lige så meget glamour og elegance som hun selv gør på scenen. Dufte porteføljen er overskuelig mens duftene til kvinder overbeviser med deres fantastiske kraft.

Sådan opstod kunstnernavnet

Det er egentlig et tilfælde, at Dita von Teese fik sit navn. I starten af sin karriere kaldte hun sig helt enkelt. Da nogen foreslog, at hun også skulle finde et efternavn så hun bladrede igennem telefonbogen og stødte på navnet von Treese. Den ansvarlige Playboy-redaktion havde tilsyneladende ikke sine briller på - magasinet trykkede i hvert fald navnet som von Teese. Burlesk-danserinden tog det med humor og beholdte det dengang forkert skrevne navn. I dag er det sådan navnet skrives: Dita von Teese.

Hvad adskiller burlesk-danserinden fra en stripteaser

Kritiske stemmer stiller sig måske spørgsmålet om, hvordan den burlesk dansk adskiller sig fra stripteaser. Dels afklæder den burleske dansker sig som regel ikke helt, dels forfølger de to typer af shows to forskellige mål. Ved en striptease skal mænd først og fremmest stimuleres sexuelt. Det burleske show har til formål at underholde publikum og integrerer seksuel tilnærmelse i showet.

Burlesk er afledt af det italienske begreb, som beskriver en særlig grov komedie. Begrebet kan oversættes med spøgefuldt, og ordet opstod i løbet af det 16. århundrede.

Dufte med helt speciel sexappeal

 

Duftene til kvinder fra Dita von Teese sætter kvinden i centrum. Hvis du går ud med denne duft tiltrækker du hurtigt mændene. Duftene repræsenterer glamour og skønhed. I produkt sortimentet har vi følgende dufte:

    Erotique (fås også som gaveæske med brusegel) Dita von TeeseFleurteeseTeese Rouge

De tilbudte dufte fås efter ønske også som eau de parfum eller eau de toilette – hver i en størrelse med 20 ml. Ved parfumen Erotique står også en brusegel i størrelsen 200 ml, som gør morgenbadet til en sanseoplevelse. Hvis du leder efter en gave til en kær veninde finder måske det helt rigtige med gaveæske sættet Erotique, der består af en eau de parfum og brusegel.

Med et strøg af guajaktræ

Hvis du bærer eau de parfumen Erotique får sexappeal som verden ikke vil overse. Især guajaktræet, som er indeholdt i hjertenoten, skaber en behagelig undertone, der hurtigt opfanges af næsen, læder og rose afrunder hjertenoten. Dita von Teeses eau de parfums arbejder i det hele taget gerne med blomsteragtige dufte som jasmin og rose og samtidig med forskellige typer af træ og peber. Resultatet er en fiks duft, som moderne kvinder bærer med stor selvtillid.

I vores online shop finder du alle dufte fra Teese, som hjertet begærer. Prøv Teese Rouge, der overbeviser med gaiac træ eller køb en af gaveæskerne eller brusegel: Vores verden af dufte har meget at byde på.