Daniela Katzenberger Parfum

Rastløs, ung og fræk: Dufte fra Daniela Katzenberger

Duftserien fra Daniela Katzenberger symboliserer alt, hvad den frække blondine repræsenterer. Hendes parfumer er blomsteragtige, friske og lette, men også sanselige og lidenskabelige. Med duftene Love Cat, Women og In Love har hun, som har gjort lynkarriere, nu også fået et godt navn på parfumescenen. Parfumerne, som fru Katzenberger tilbyder, opfylder alle krav, som du stiller til unge og moderne dufte.

Parfume fra Katzenberger - elskelige og originale!

Ikke kun duftkreationerne overbeviser allerede ved første indsnusning! Også flakonerne er simpelthen seværdige og en prydelse på ethvert badeværelse eller på sminkebordet. Daniela kan godt lide noget fantasifuldt, det viser sig også i formgivningen af flakonerne. I parfumernes ydre design forbliver hun også tro mod sin yndlingsfarve rosa. Indholdsmæssigt scorer en parfume fra Katzenberger med friskhed og en snert af elegance - men også sanselige og erotiske komponenter kan findes deri. Du kan selv overbevise dig om, hvor unge og livlige de aktuelle dufte fra Daniela Katzenberger er!

Parfum-Produkter fra Daniela Katzenberger

Vidste du at Indhold

Fra Love Chat til In Love – duftkreationer fra Daniela Katzenberger

Sjov, frisk og fræk - sådan kender vi Daniela Katzenberger siden hun påbegynde sin succes i 2010. Dengang påbegyndte kult-blondinen sin karriere med en L.A. rejse, som blev dokumenteret af tysk fjernsyn; i dag kan man slet ikke forestille sig TV, film og radio uden Daniela Katzenberger.

Også i kvindeduftenes verden har Katzenberger skabt sig et navn og lancerede i 2015 „Magic Kiss“, som var hendes 5. duft. Parfumerne fra Daniela fås ikke kun i drogeriet, men også i vores Parfumdreams online shop. Lad dig inspirere og bestil din nye Katzenberger parfume direkte hos os. Du kan vælge imellem:

  • Daniela Katzenberger In Love

Eau de toiletten „In Love“ har kunnet fås siden 2013 og fortryller ikke alene med sine flotte flakoner i hjerteform, men også med behagelige dufte. Topnoten af sorte ribs og sprudlende bergamot suppleres af appelsinblomster, friske æbler og pærer. Duften virker takket være andre aromaer som jasmin og vanilje let, blomstret og særdeles feminin.

 

  • Love Chat EDT

Med eau de toiletten „Love Chat“ er kult-blondinen en helt speciel duft til kvinder, der egner sig som dags-parfume. Blandingen af frugtagtig mango, mandarin og grapefrugt harmonerer på behagelig vis med blomsterkomponenterne viol, geranie og lisylang. Ved denne eau de toilette spray drejer det sig om en kvindelig og fantasifuld duft til ung og gammel.

 

  • Women

Med sin første parfume Woman“, som blev lanceret i 2012, erobrede Daniela Katzenberger kvindernes hjerter og respekt i duftbranchen. Allerede den elegante flakon i sarte rosa- og violet toner overrasker. Duftsprayen virker vidunderligt fantasifuld, dufter let sødelig og understreger kvindeligheden hos den, som bærer den. „Woman“ minder om varme forårsdage, blomster og strålende naturlighed.

Daniela Katzenberger EDT - Moderne parfumer, der passer til enhver pengepung.

I elegant formgivne flakoner og smuk emballage er enhver parfume fra Daniela skabe med særlig opmærksomhed og detaljer og fås som eau de toilette 15 ml. Serien er dog ikke kun tiltænkt øjet. Med blomsterholdig sød og frugtfuld friskhed i duftlinjen fra den frække blondine er der med garanti en duft, der passer til enhver smag.

Også når det kommer til prisen er der noget for enhver for de inspirerende parfumer koster ikke så mange euro og egner sig både som små gaver til dig selv og som smukke gaver, som Parfumdreams.de også gerne efter ønsker lader pakke ind i smukt gavepapir.

 

Parfume og eau de toilette: den lille men fine forskel

Hvad end man taler om parfumen eller EDT´en så henviser man til duftvandet til kvinder og mænd. Forskellen imellem de to begreber ligger i koncentrationen af indholdsstofferne, der tilsættes som duftolier. Ved en eau de toilette ligger den procentvise koncentration af essenserne eller olierne på 6 til 8%, ved en eau de parfume er det derimod 8 til 12%.

Denne forskel gør sig især bemærket når man påfører sig duften, hvorfor følgende tommelfingerregel bør anvendes ved brug af produkterne:

 

„Toilette sprays til nat og dag kan rolig

påføres i lidt større mængder“

 

„Eau de parfum er til aftenbrug og kun en smule,

så duften skaber glæde“

 

En eau de toilette egner sig dermed fremragende som dags- og aftenduft og kan også roligt påføres i lidt større mængder. Duften er ikke så intensiv og virker ikke påtrængende.

Når det derimod drejer sig om deres eau de parfum er det nok med en til to sprøjt for at hylde sig i en intensiv duft, der holder længe. Af den grund egner parfumer sig mere til aftenbrug og skal helst bruges sparsomt. Parfumer uden anvisninger til brug påføres steder på kroppen, hvor der er god blodgennemstrømning, som fx. på halsen eller håndledet.