Custo Parfum

Custo Barcelona er et modemærke, som blev grundlagt af Custo og David Dalmau i de tidlige 80-ere, efter brødrene rejste i hele verden for at indfange indtryk fra de forskellige kulturer. Kollektionen fra Custo Barcelona vækker primært opsigt med den tidskrævende og hyppige anvendelse af prints på tøjet.

Vidste du at Indhold

Custo Barcelona – inspireret af hele verdent!

Brødrene Custo og David Dalmau er de kreative hoveder, der står bag det succesfulde mærke og som ikke kun er værdsat af små og store stjerner i Hollywood. Duoen har en klar arbejdsdeling imellem sig. Mens Custo er den ekstravagante chefdesigner, der udvikler de enestående kollektioner, er David ansvarlig for, at fremstillingen foregår problemfrit rundt omkring i verdenen.

Custo er konstant på udkig efter nye trends, særligt stoffer og nye snit og David gør alt, hvad han kan for at udarbejde de bedste teknikker så de udvalgte designs kan omsættes på bedst mulig vis. Brødrene supplerer hinanden optimalt og som inspiration til deres kollektioner, uanset om det er mode eller tilbehør, bruger de indtryk fra hele verdenen.

Trend mærket Custo Barcelonas opståen

Søskende fra Barcelona har altid været på udkig efter det helt specielle og således brød de op i starten af 80´erne for at rejse rundt i hele verdenen. De gjorde i den forbindelse ikke brug af motoriserede køretøjer som biler, toge eller flyvemaskiner - brødrene rejste rundt i verdenen med ren muskelkraft, nemlig på cykel! Således kunne Custo og David naturligvis samle de bedste indtryk og så en helt masse af verdenen. Brødrene lod sig særligt inspirere af den afslappede surfer-lifestyle i Californien og den rå livsstil i det høje nord. Det er indlysende, at det udgør giver et ekstravagant resultat. Kombineret med raffinerede former, kraftige farver og prints blev mærket Custo Barcelona hurtigt kendt i hele Europa og i 1997 havde mærket sit helt eget show på New York Fashion Week og blev dermed endegyldigt internationalt anerkendt!

Det er ikke slut med ekstravagant mode!

For Custo Barcelona er det dog ikke nok at skabe smart beklædning til kvinder og mænd i hele verdenen. I dag kan man også dufte Custo! Blomsteragtige, friske og søde dufte til det sarte køn eller aromatiske duftnoter med eksotisk karakter til herrerne ligger i luften og besnærer med enestående flair, som kun kan skabes af disse to brødre. Flakonerne emballeres naturligvis i et usædvanligt design og Custo Barcelona parfume er imellemtiden ikke mindre kendt end den ekstravagante Custo mode!

Und dig selv noget ekstravagant og understreg din din unikke personlighed med en usædvanlig duft!

Vores særlige anbefaling til damerne:

  • Custo Barcelona – Pure Custo 50 ml Eau de Toilette
  • Custo Barcelona – Custo Barcelona Woman 100 ml Eau de Toilette
  • Custo Barcelona – Pure Custo Duschgel Woman
  • Custo Barcelona – Pure Custo kropspleje

Vores specielle anbefalinger til herrerne:

  • Custo Barcelona – Pure Custo 100 ml Eau de Toilette
  • Custo Barcelona – Custo Barcelona Man 100 ml Eau de Toilette
  • Custo Barcelona – Pure Custo brusegel

Til det stærke køns følsomme sider har Custo Barcelona udviklet noget helt specielt. Med Pure Custo eller Custo Barcelona After Shave Balsam kan du forkæle huden efter en grundig barbering. Huden forfriskes, glattes og tilføres langtidsholdbar fugtighed. Samtidig tilfører de ikke-fedtede After Shave Balsamer en diskret duftnote, der gør dig helt afhængig! Ikke kun mænd vil glædes over den dejlige følelse på huden og den eksotiske duft, også kvinderne vil her strække hals og rette blikket i duftens retning!