Crocus Schmuck Accessories

Fantasien kender ingen grænser for Katalin Peli, som er født i Ungarn, når det handler om smykker og deres markedsføring. Kvalitetsbevidst har vore designere erobret et nyt og krævende marked til slutbrugere. De glade farver bevidner den ubøjelige ånd hos den moderne fighter Katalin Peli. I dag bor hun på den smukke ø Sardinien, inspireret af naturens farver medbringer hun kulturelle oplevelser fra sine rejser og skaber således Crocus-designs. Hos Crocus vil du opleve den mest alsidige og utrolige mangfoldighed af farvekombinationer i alle tænkelige former, der passer til enhver anledning, årstid og stemning. På denne måde kan du pynte dig med smykker, kreeret og udviklet i Europas flair og elegance, som glimter i samspil med lys og farver.

Vidste du at Indhold

Crocus Schmuck by GK Beck

Smykke- og modedesigneren Crocus tilbyder lifestyle-produkter og tilbehør med luksuskvalitet. Virksomheden Crocus stammer fra Rottenburg. De producerer smykker med Swarovski Crystals. Det er også deres varemærke. Produkterne fremstillet ved håndarbejde og vist på internationale modemesser som Berliner Fashion Week. Ud over smykkerne er Crocus kendt for sine håndtasker, mobiltasker, høje hæle og høretelefoner. Modevirksomheden, som ledes af Designerin Katalin Peli, udvikler desuden også fantastiske enkeltstående produkter. Prominente personer som Claudia Effenberg, Verena Kerth og den saudiske kongefamilie bærer smykkerne til enhver lejlighed. Mærket Crocus har i storbyer som München, Athen, Shanghai, Moskva og Riyadh strålende smykke butikker.

Det særlige ved Crocus

Crocus anvender udelukkende førsteklasses materialer og krystaller. Til de skønne armbånd anvender producenten læder og håndpoleret metal. Ud over komfort under brug sørger Crocus´ kreative bureau for at producere smykker af førsteklasses kvalitet, der holder i mange år og som fremstilles ved traditionelt håndarbejde. Ud over guld- og sølvsmykker finder du også skønne mosaik-ørestikkere og enestående kæder fra Crocus, der fås i flere farver og som stråler smukt når lyset falder på dem. Producenten fremstiller smykker, der udtrykker livsglæde og understreger følelser.

De mest populære Crocus produkter

Med Crocus modesmykker lader den individuelle skønhed sig understrege perfekt og iscenesættes smukt.

Crocus tilbyder stilfulde, moderne og tidssvarende smykker, der får det samlede look til at stråle og alt efter situationen også virker tilbageholdende eller som et sandt blikfang.

Du finder her både farverige, livsglade og elegante smykker, der har et strøg af luksus. I vores shop kan du indkøbe følgende produkter fra smykkemærket:

  • Ringe, 
  • Armbånd, 
  • Halskæder, 
  • Øreringe 
  • Tilbehør som punge eller nøglemapper.

Ringe til den udkårne

Diamonds are a Girl´s Best Friend – det synes at være Crocus motto. Der er et stort udvalg af ringe. Crocus har en elegant ring til alle lejligheder. Der findes smarte ringe med farverige sten, pompøse og glamourøse ringe med ædesten, smukke sølv- og guldringe med strålende krystaller og meget mere. Hvis du gerne vil overraske dine venner med en forlovelsesring vil helt sikkert finde noget hos Crocus. Hver ring er et unikum: helt specielle og værdifulde - ligesom din udkårne.

Fantasifulde halskæder til enhver lejlighed

Blandt kæderne finder du noget for enhver smag. Crocus tilbyder et stort udvalg af forskellige vedhæng med dyrebare Swarovski-krystaller som bjørne, sten, Askepot-sko, hjerter, skildpadder og andre fantasifulde figurer og former. Vedhængene kan tages ud af kæden og finder også anvendelse som øreringe eller som vedhæng på et armbånd. Kæderne passer til en fantastisk skøn aftenrobe lige så vel som til streetware. De tilfører ethvert outfit et helt enestående udseende.

Afslappede læderarmbånd

Også de elegante armbånd, der er enkle men iøjnefaldende og med Swarovski-sten i midten bliver til et sandt blikfang. Armbåndene fås i forskellige størrelser og farver. Med dem kan kvinder gøre et statement og samtidig pynte deres håndled. De fine læderarmbånd fra Crocus er et fantastisk supplement til ethvert look uden at virke for glamourøse.

Øreringe varmer kvindehjerter

De skønne ørestikkere fås som elegante øreringe, ekstravagante kreolske øreringe med Swarovski-krystaller eller perle ørestikkere. Virksomheden Crocus tilbyder øreringe i guld, sterlingsølv og andet værdifuld materiale. Alle smykker til øret passer til de andre produkter i smykkekollektionen. De glæder ethvert kvindehjerte.

Plejetips for Crocus-produkter

De håndlavede smykkeprodukter har brug for en speciel form for pleje idet de er fremstillet af et materiale af særlig høj kvalitet. Årmbåndene af ægte læder må ikke rengøres med vand for det vil beskadige læderet. Også cremer og parfumer kan beskadige læderets overflade og sløre farverne. Lukningerne består af førsteklasses magneter, der kan miste deres funktion, hvis det er meget varmt.

Alle andre smykker som øreringe, ringe eller kæder må ikke rengøres med rengøringsmidler. Smykkernes overflade eller guldbelægningen kan beskadiges, hvis de kommer i berøring med hårspray eller rengøringsmidler. Kontakten med alkoholholdige rengøringsmidler og produkter bør forhindres. Desuden kan en intensiv UV-stråling samt saltvand beskadige smykkestykket betydeligt.

Rengøringen af Crocus smykker gennemføres bedst ved brug af en blød klud. Vand og sæbe er ikke nødvendigt. Hvis smykket skulle blive snavsede er det nok at fugte en klud og tørre smykkerne med den. Smykker beholder sin skønhed i længst tid, hvis det opbevares i et etui eller en æske.

De luksuriøse og moderne smykker fra Crocus fås til gode priser i vores shop.