Costume National

Costume National blev grundlagt af Ennio og Carlo Capasa i Milano i 1986. Japansk purisme og streetwear påvirkede kollektionen. Allerede i 1987 opstod den første Prêt-à-porter-damekollektion i Milano. I 1993 herresko og en Prêt-à-porter kollektion til mænd. I år 2000 gjorde Costume National indtryk med lingeri, lædertilbehør og tasker. Duftserien „Scent“ fulgte i år 2002.

Vidste du at Indhold

Costume National

Cardigans, blazere, håndtasker, bukser, dufte til kvinder og parfumer - den renommerede og internationalt anerkendte italienske modevirksomhed Costume National udvikler og producerer Prêt-à-porter-tøj af høj kvalitet og smukt tilbehør til vore dages selvbevidste og moderne kvinde.

Virksomheden blev i 1986 grundlagt af den berømte modedesigner Ennio Capasa og hans bror Carlo Capasa i Milano under navnet Costume National SpA. Dermed fulgte de to brødre forældrenes fodspor, der allerede drev en luksuriøs modebutik. Ennio, som studerende på det velrenommerede Academia di Belle Arti di Brera, arbejde tidligere for Yohji Yamamoto i Japan og overtog der den kreative direktørs rolle og hans bror fungerede som CEO. På den måde sørgede de for perfekte forudsætninger for en succesfuld modekarriere med eget label.

Den første kollektion, der blev skabt af Costume National, var ikke særlig succesfuld. Efter kort tid skabte de to brødre overskrifter med deres avantgardistiske, moderne og sportslige mode. Deres varemærke er et smalt snit og sorte eller dæmpede farver. Brødrene fandt sjovt nok i rock´n roll og indenfor rockmusikken. Det førte til enestående modekollektioner. I dag præsenteres damemoden på de store modeopvisninger, som under den parisiske modeuge. Costume National skaber også en herrekollektion.

De italienske brødre skaber også store omsætninger med lædervarer og udsøgte parfumer, der blev optaget i sortimentet i 2002. De eftertragtede produkter af høj kvalitet er særdeles populære blandt modefans og prominente i hele verden.

Costume National-Parfum – elegant og med stil

Costume National-parfumer er lige så opsigtsvækkende og forud for deres tid som mode kollektionen af samme mærke. Duftene er minimalistiske, innovative og elegante. De blev udviklet af de to brødre og er fulde af kreativitet. Mænd og kvinder, der bærer Costume National, udstråler italiensk flair og understreger din personlige stil. Costume National-parfumer er fast integreret i mode- og styling verdenen. Små og store stjerner bærer den på den røde løber for at virke endnu mere forførende. Med andre ord: Enhver der bærer Costume National-dufte har stil.

Noget helt særligt fra Costume National

Duftene fra det italienske designlabel Costume National er af høj kvalitet, elegante og eksklusive. De repræsenterer moden og spreder en tidløs og enestående aroma. Luksusduftene fås til mænd og kvinder, der stiller høje krav og ved hvad de vil. Der findes forskellige dufte, der strækker sig fra elegant og forførende og til dynamiske. Et stort udvalg af udsøgte Costume National-dufte fås hos os i vores shop. De mest populære dufte er:

 • Costume National Homme,
 • Costume National So nude,
 • Costume National Soul,
 • Costume National Scent Intense.
 • Costume Natinoal Scent Gloss

Duftene indeholder orientalske aromaer, frugtagtige nuancer og herlige krydderier som:

 • Grapefrugt,
 • bergamot,
 • timian,
 • kanel,
 • sandeltræ,
 • patschuli,
 • Amber,
 • vanilje,
 • roser,
 • læder,

Costume National-parfumer forfører sanserne og besnærer med deres hemmelighedsfulde duft. De er sensationelle og imponerende must haves, der kan erhverves hos os for en god pris. Kompositionen er enestående og besnærende. Usædvanlige aromaer som hibiscus eller træ, spiller i den forbindelse hovedrollen. Costume National-parfumer sætter nye standarder. I begyndelsen er de lette og friske og forvandler sig senere til en erotisk og mystisk eliksir, der kan sno enhver om lillefingeren.

Pop Collection

Den usammenlignelige Pop Collection er noget helt særligt og en fantastisk gave til enhver kvinde. Duftene i samlingen er friske og blomsterrige og overbeviser med deres skønne grapefrugt aroma og dejlige hindbær- og jasmin note. De har en enestående karakter og er samtidig minimalistiske og moderne. Duftkombinationen forenes til en helt utrolig livlig parfume.

Med Pop Collection smelter sanseintensitet sammen med ynde og charme, som understreger den feminine karakter enhver kvinde besidder. Den sensationelle og smarte Pop Collection bør ikke mangle på et badeværelse især fordi de flotte flakoner med deres skønne farver også passer fantastisk flot til hinanden.

Skaberen bag Pop Collection er desuden stjerne parfumøren Dominic Ropion. Han har allerede skabt dufte for Lancôme, Armani og Givenchy.. Nu sørger han for, at den smarte og farverige modekollektion Chic fra Costume National får den helt rigtige parfume, der er lige så livlig og overbevisende som den smarte forårsmode fra det italienske mærke. Det er i hvert fald lykkedes god for ham!