Costume National Parfum

Costume National blev grundlagt af Ennio og Carlo Capasa i Milano i 1986. Japansk purisme og streetwear påvirkede kollektionen. Allerede i 1987 opstod den første Prêt-à-porter-damekollektion i Milano. I 1993 herresko og en Prêt-à-porter kollektion til mænd. I år 2000 gjorde Costume National indtryk med lingeri, lædertilbehør og tasker. Duftserien „Scent“ fulgte i år 2002.

Parfum-Produkter fra Costume National

Costume National - Scent - Eco Deodorant Intense Spray
 

Costume NationalScentEco Deodorant Intense Spray

182 kr / 150 ml
BP: 121 kr* / 100 ml
Costume National - SoNude - Eau de Parfum Spray
 

Costume NationalSoNudeEau de Parfum Spray

596 kr / 50 ml
BP: 1.192 kr* / 100 ml
Costume National - Scent 21 - Eau de Parfum Spray
 

Costume NationalScent 21Eau de Parfum Spray

545 kr / 50 ml
BP: 1.090 kr* / 100 ml
Costume National - Pop Collection - Eau de Parfum Spray
 

Costume NationalPop CollectionEau de Parfum Spray

458 kr / 50 ml
BP: 916 kr* / 100 ml
Costume National - Scent - Body Lotion Intense
 

Costume NationalScentBody Lotion Intense

79 kr / 100 ml
BP: 79 kr* / 100 ml
Costume National - Scent - Eau de Parfum Spray
 

Costume NationalScentEau de Parfum Spray

494 kr / 50 ml
BP: 988 kr* / 100 ml
Costume National - Scent - Eau de Parfum Spray Intense
 

Costume NationalScentEau de Parfum Spray Intense

567 kr / 50 ml
BP: 1.134 kr* / 100 ml
Costume National - Scent - Shower Cream Intense
 

Costume NationalScentShower Cream Intense

65 kr / 100 ml
BP: 65 kr* / 100 ml
Costume National - Scent 21 - Deodorant Spray
 

Costume NationalScent 21Deodorant Spray

233 kr / 100 ml
BP: 233 kr* / 100 ml
Costume National - Scent 21 - Body Lotion
 

Costume NationalScent 21Body Lotion

276 kr / 200 ml
BP: 138 kr* / 100 ml
Costume National - Scent 21 - Shower Cream
 

Costume NationalScent 21Shower Cream

240 kr / 200 ml
BP: 120 kr* / 100 ml
Costume National - Homme - Eau de Parfum Spray
 

Costume NationalHommeEau de Parfum Spray

473 kr / 50 ml
BP: 946 kr* / 100 ml
Costume National - Cyber Garden - Eau de Toilette Spray
 

Costume NationalCyber GardenEau de Toilette Spray

407 kr / 50 ml
BP: 814 kr* / 100 ml
Billede kommer snart
 

Costume NationalHommeHair & Body Wash

79 kr / 100 ml
BP: 79 kr* / 100 ml
Billede kommer snart
 

Costume NationalSoNudeEau de Toilette Spray

451 kr / 50 ml
BP: 902 kr* / 100 ml
Billede kommer snart
 

Costume NationalPop CollectionMoisturizing Shower Cream

65 kr / 100 ml
BP: 65 kr* / 100 ml
Billede kommer snart
 

Costume NationalPop CollectionLuxury Body Lotion

79 kr / 100 ml
BP: 79 kr* / 100 ml
Billede kommer snart
 

Costume NationalScentEau de Parfum

909 kr / 100 ml
BP: 909 kr* / 100 ml
Billede kommer snart
 

Costume NationalCyber GardenHair & Body Wash

65 kr / 100 ml
BP: 65 kr* / 100 ml

Vidste du at Indhold

Costume National

Cardigans, blazere, håndtasker, bukser, dufte til kvinder og parfumer - den renommerede og internationalt anerkendte italienske modevirksomhed Costume National udvikler og producerer Prêt-à-porter-tøj af høj kvalitet og smukt tilbehør til vore dages selvbevidste og moderne kvinde.

Virksomheden blev i 1986 grundlagt af den berømte modedesigner Ennio Capasa og hans bror Carlo Capasa i Milano under navnet Costume National SpA. Dermed fulgte de to brødre forældrenes fodspor, der allerede drev en luksuriøs modebutik. Ennio, som studerende på det velrenommerede Academia di Belle Arti di Brera, arbejde tidligere for Yohji Yamamoto i Japan og overtog der den kreative direktørs rolle og hans bror fungerede som CEO. På den måde sørgede de for perfekte forudsætninger for en succesfuld modekarriere med eget label.

Den første kollektion, der blev skabt af Costume National, var ikke særlig succesfuld. Efter kort tid skabte de to brødre overskrifter med deres avantgardistiske, moderne og sportslige mode. Deres varemærke er et smalt snit og sorte eller dæmpede farver. Brødrene fandt sjovt nok i rock´n roll og indenfor rockmusikken. Det førte til enestående modekollektioner. I dag præsenteres damemoden på de store modeopvisninger, som under den parisiske modeuge. Costume National skaber også en herrekollektion.

De italienske brødre skaber også store omsætninger med lædervarer og udsøgte parfumer, der blev optaget i sortimentet i 2002. De eftertragtede produkter af høj kvalitet er særdeles populære blandt modefans og prominente i hele verden.

Costume National-Parfum – elegant og med stil

Costume National-parfumer er lige så opsigtsvækkende og forud for deres tid som mode kollektionen af samme mærke. Duftene er minimalistiske, innovative og elegante. De blev udviklet af de to brødre og er fulde af kreativitet. Mænd og kvinder, der bærer Costume National, udstråler italiensk flair og understreger din personlige stil. Costume National-parfumer er fast integreret i mode- og styling verdenen. Små og store stjerner bærer den på den røde løber for at virke endnu mere forførende. Med andre ord: Enhver der bærer Costume National-dufte har stil.

Noget helt særligt fra Costume National

Duftene fra det italienske designlabel Costume National er af høj kvalitet, elegante og eksklusive. De repræsenterer moden og spreder en tidløs og enestående aroma. Luksusduftene fås til mænd og kvinder, der stiller høje krav og ved hvad de vil. Der findes forskellige dufte, der strækker sig fra elegant og forførende og til dynamiske. Et stort udvalg af udsøgte Costume National-dufte fås hos os i vores shop. De mest populære dufte er:

 • Costume National Homme,
 • Costume National So nude,
 • Costume National Soul,
 • Costume National Scent Intense.
 • Costume Natinoal Scent Gloss

Duftene indeholder orientalske aromaer, frugtagtige nuancer og herlige krydderier som:

 • Grapefrugt,
 • bergamot,
 • timian,
 • kanel,
 • sandeltræ,
 • patschuli,
 • Amber,
 • vanilje,
 • roser,
 • læder,

Costume National-parfumer forfører sanserne og besnærer med deres hemmelighedsfulde duft. De er sensationelle og imponerende must haves, der kan erhverves hos os for en god pris. Kompositionen er enestående og besnærende. Usædvanlige aromaer som hibiscus eller træ, spiller i den forbindelse hovedrollen. Costume National-parfumer sætter nye standarder. I begyndelsen er de lette og friske og forvandler sig senere til en erotisk og mystisk eliksir, der kan sno enhver om lillefingeren.

Pop Collection

Den usammenlignelige Pop Collection er noget helt særligt og en fantastisk gave til enhver kvinde. Duftene i samlingen er friske og blomsterrige og overbeviser med deres skønne grapefrugt aroma og dejlige hindbær- og jasmin note. De har en enestående karakter og er samtidig minimalistiske og moderne. Duftkombinationen forenes til en helt utrolig livlig parfume.

Med Pop Collection smelter sanseintensitet sammen med ynde og charme, som understreger den feminine karakter enhver kvinde besidder. Den sensationelle og smarte Pop Collection bør ikke mangle på et badeværelse især fordi de flotte flakoner med deres skønne farver også passer fantastisk flot til hinanden.

Skaberen bag Pop Collection er desuden stjerne parfumøren Dominic Ropion. Han har allerede skabt dufte for Lancôme, Armani og Givenchy.. Nu sørger han for, at den smarte og farverige modekollektion Chic fra Costume National får den helt rigtige parfume, der er lige så livlig og overbevisende som den smarte forårsmode fra det italienske mærke. Det er i hvert fald lykkedes god for ham!