Comma Parfum

Comma

Mærket Comma har som ungt og alsidigt firma etableret sig på internettet, og henvender sig primært til kvinder og tilbyder diverse produkter og tilbehør til alle livsområder. Udover et omfattende udvalg inden for mode hører også dufte til producentens facetrige sortiment, som er specielt sammensat til salg på internettet. Fra den klassiske parfume til den lettere Eau de Toilette strækker udvalget af dufte fra Comma sig, som alle har sprudlende og friske noter, og som gerne vil være den daglige følgesvend for en ung og trendsikker generation.

Oplev med parfume fra Comma en ny friskhed

Flakonernes designs er tidløse og transparente og understøtter derved det friske og lette indtryk, som alle dufte fra firmaet tilbyder. Vores onlineshop tilbyder et omfattende udvalg af parfume, som for tiden tilbydes af den unge og velrenommerede producent. Hvis du kan blive begejstret for rigtig mærkemode og allerede har valgt noget fra Commas modeshop, kan du supplere dit udvalg med den passende duft specielt billigt. Vores sortiment giver dig rigelig mulighed for dette til en specielt attraktiv pris.

Parfum-Produkter fra Comma

Vidste du at Indhold

comma – mode for den selvbevidste kvinde

Modevirksomheden comma har eksisteret siden 1973. Siden grundlæggelsen har brandet skabt sig et navn i over 25 lande og sælger sine modeprodukter og parfumer i over 2.500 butikker eller modehuse. Kunderne finder varerne af høj kvalitet i franchise-shops, egne butikker, i shop-in-shop områder i modehusene og på internettet.

Dette mærke til kvinder har sit hovedsæde i Rotterdorf. I 2001 blev det overtaget af modevirksomheden s.Oliver. Forud for overtagelsen tilhørte virksomheden Chaloc Textilhandel GmbH. Siden 2009 har comma endda fungeret som selvstændig virksomhed under s.Oliver Group. Siden overtagelsen er mærket blevet endnu mere tydeligt på det internationale marked. Særligt i Europa vil du kunne finde mærket i de større byer. Dertil kommer, at det er et værdsat mærke i de Forenede Arabiske Emirater.

Et vigtigt skridt for mærkets berømmelse opnåede mærket i 2010 takket være åbningen af en flagshipstore i Würzburg, i nærheden af commas hovedkvarter. Via den opnåede brandet en stor portion anseelse på grund af samarbejdet med det populære taskemærke Liebeskind Berlin i 2011.

Mode til enhver lejlighed

Der findes tre modeserier fra comma:

  • comma
  • comma casual identity
  • comma designer´s choice
  • Specielle kollektioner som comma kjoler og udendørsudstyr

Comma Business er Business-looket for kvinder, som vælger en modebevidst beklædning til kontoret og i den sammenhæng lægger vægt på detaljer og det kvindeligt snit. Derimod repræsenterer stilen i serien „casual identity“ det afslappede hverdagslook, der på en og samme tid har et design, der er sportsligt, trendy og samtidig feminint.

Under „comma dresses“ finder du kjoler til enhver lejlighed, som festmode, aftenmode eller roben til nytårsaften. Modekollektionen „comma outdoor“ fremstiller beklædning til outdoor-brug og fokuserer på funktionsbeklædning, som alligevel ser moderne og smart ud.

Den populære „comma-stil“

comma står for et særdeles internationalt look og producerer primært sin mode, tilbehør og kosmetik i Europa. Beklædningsproducenten for damemode har ud over modekollektionen også et sortiment af parfumer og kosmetik. Desuden finder vores kunder tilbehør som sko og bælter hos comma.

Den stil comma adresserer med sin mode og kosmetik, står første og fremmest for kvindelighed og selvbevidsthed. Brandet producerer kollektioner, der kan følge med internationalt. Samtidig stiller brandet altid krav til individuel mode og kvalitet. 

Kosmetik og parfume fra comma

Ligesom brandets mode står også kosmetik og parfume for selvbevidste kvinder, der gerne vil fremstå feminine og som lægger vægt på både kvalitet og individualitet. Du finder derimod ikke rigtigt ungdommelige dufte fra comma. Plejeprodukterne til kvinde udmærker sig ved klare koncepter, som den moderne kvinde holder af:

Med til kosmetikken fra comma tæller produkt serierne:

  • comma
  • choice

„comma“ fra comma er en duft med dertilhørende plejeprodukter fra 2012. Parfumen og den dertilhørende brusegel virker særdeles forfriskende, hvorfor kosmetikserien ofte vælges af kvinder. Nuancer fra jasmin, cassis og iris i topnoten. Duftens basis udgøres af vanilje fra Madagaskar samt hvid moskus. Duftens kraftige hjertenote opstår på grund af moskus og cedertræ. De to komponenter får „comma“ til at virke særdeles selvbevidst og kraftig.

Parfumen „choice“ er siden 2013 blevet produceret af comma. „Fragrance choice“ er en duft, der er vanskelig at kategorisere, hvilket gør den særdeles interessant og passende til enhver lejlighed. Den dufter glamourøs samtidig med, at den giver plads til en stor mængde afslappethed. Dertil kommer, at den efterlader et særdeles selvbevidst indtryk mens den samtidig virker meget hemmelighedsfuld. Det er det enhver kvinde besidder: En flersidet personlighed, som ikke kan sammenfattes med få ord. Det er repræsenteret af usædvanlige ingefærblomster og fersken i topnoten. Duftens hjertenote er bestemt af osmanthusblomster. Det er især basisnoten, der tilfører denne duft noget helt specielt: Moskus og sandeltræ. Det gør duften særdeles sympatisk, at den er så fuld af naturlighed. Naturligheden er et typisk træk ved commas mode og kosmetik. comma er et brand til kvinder, som gerne vil ses og som lægger vægt på et naturligt udsende. Prøv selv Choice by Comma i et gavesæt og glæd dig over de sanselige dufte.