Clovervita Kosmetik

Mærket Clovervita Artikel satte sig som mål primært at udvikle produkter til midaldrende kvinder, som har skøre og bløde negle eller ru hænder. Produkternes virkning er baseret på genskabelse af æggehvidemolekyler og forsyning med fugtighed. Beskadigede negle styrkes, og tør hud får fugtighed med kaviar-ekstrakter. Allerede efter kort tids anvendelse kan det mærkes, at neglene regenererer mere konsistent og modstandsdygtigt, og at din hud har fået en fugtighedsladning.

Vidste du at Indhold

Clovervita: Eksklusiv Nagelund håndpleje fra Bremen

Clovervita er et mærke fra kosmetikvirksomheden „Jean-Pierre Rosselet Cosmetics“ fra Bremen. Virksomheden fører forskellige kosmetiklabels og fremstiller ikke kun plejeprodukter, men uddanner også kosmetologer på kurser og ved efteruddannelse. Virksomheden ser sig selv som partner for kosmetologer. Bagved ligger et helstøbt og bæredygtigt koncept: Produkterne af høj kvalitet fra Jean-Pierre Rosselet Cosmetics vises anvendt på kurserne og dermed oplever kunderne en optimal anvendelse af produktet.

Jean-Pierre Rosselet Cosmetics fører med „Clovervita“ et mærke, der er særligt udviklet til behovet for pleje af hænder og negle. Derudover tilbyder skønhedsvirksomheden også andre kosmetik- og plejeprodukter til hele kroppen som ansigts- og kropsbehandlinger, makeup samt hårfjerning.

Eksklusiv pleje til dine hænder

Håndkosmetik fra Clovervita er svaret, hvis du har skøre negle og tør hud. Virksomheden har i studier kunnet konstatere, at knap 90% af alle tyske kvinder lider under skøre fingernegle og at hudens aldring på hænderne i 74% af tilfældene ikke svarer til kvindernes biologiske alder. Her hjælper Clovervita produkterne af høj kvalitet.

Det helt specielle ved Clovervita negle- og håndpleje er, at det reparerer hud- og neglestrukturen indefra. Hvis du har skøre negle understøtter produkterne produktionen af proteinmolekyler i neglene. På den måde får neglene ny styrke. Specielle plejeprodukter til huden på hænderne er tilført fedtsyrer, der understøtter opbygningen af hydro- og elastagen væv.

Bløde og velplejede hænder med Clovervita

Du finder to plejeserier hos Clovervita-Kosmetik fra Jean-Pierre Rosselet Cosmetics til hænderne. Produkterne fra Clovervita er dels udviklet til pleje af neglene og dels som pleje til hænderne. Følgende finder du i sortimentet fra mærket

  • Håndcreme og håndmaske (Silver Line Serie)
  • Neglelakfjerner
  • Neglepleje til forskellige behov

Speciel pleje til kunstige fingernegle

Clovervita er især kendt blandt kvinder, der bruger kunstige negle og hvis fingernegle har brug for meget pleje. Dertil findes de specielle plejeprodukter som „Nail Energy Light & White“ eller „Nail Energy Matt“. Efter fjernelsen af de kunstige fingernegle anbefales en kur med Clovervita-produkter. Hver anden dag påføres neglekuren som almindelig neglelak så du efter to til fire uger oplever en kraftigere negl der er velplejet, og som påny kan påføres kunstige fingernegle.

Rigtig pleje indefra: Produkter fra Clovervita

Kvinder der lider under specielt spaltede finger- eller fodnegle, som hurtigt slår revner skulle prøve vidundermidlet fra „Nail Energy“ fra Clovervita. Negleplejen påføres som neglelak og reparerer hornlaget takket være en genopbygning af proteinmolekylerne. Neglen bliver på den måde mere hård så skrøbelige steder hører fortiden til. „Nail Energy“ skal betragtes som neglekur, der dagligt påføres neglene. Efter to til tre uger vil du være overrasket over, hvor fast og velplejet dine negle ser ud. Derfor finder lakken også anvendelse som underlak, hvor der påføres et lag neglelak.

En god hjælp imod neglebånd er Clovervita-produktet „Nail Cuticle Remover“. Den består af havsalt samt kitin og sørger for, at neglebåndene fjernes. Derudover får hele neglelejet en komplet vitaminbombe med plejen, der betyder at fingerneglene har mere styrke og glans. 

„Nail Beauty“ fra Clovervita er et sandt naturtalent. Den kan påføres fingernegle med neglelak og dermed tilføre farven mere intensitet. Derudover besejler den farvelakken så den forbliver længere på neglen og gør den mere resistent. Du kan også anvende lakken som underlak så farven ikke tager af og for at dine fingernegle fortsat får optimal pleje.

Silver Line: I mod ældning af huden på hænderne

I „Silver Line“ fra Clovervita finder du plejeprodukter til særligt medtaget hud på hænderne. „Caviar Hand Creme“ forsyner huden med spor- og mineralstoffer, proteiner, vitaminer og enzymer fra beluga-kaviar. Resultatet er sarte hænder og anti-aging beskyttelse.

Hvis du gerne vil give dine hænder en wellness-kur anbefales det, at du gør brug af „Omega Hand Mask“. Den tilfører hudstrukturen en stor portion omega-3- samt omega-6-fedtsyrer, hvilket modvirker aldring af cellerne. Efter kuren vil hænderne se ungdommelig ud og de vil være fløjlsbløde.