Bourjois Parfum

Bourjois

Bourjois parfumer er fremstillet i samarbejde med følgende parfumører: Ernest Beaux, Francois Demachy og Jacques Polge. Den første Bourjois-parfume blev allerede lanceret i år 1891 og hed Louis XV. I år 1907 fulgte straks tre Bourjois-parfumer, nemlig La Rose Pompon, Manon Lescaut og Mimi Pinson, samt Ashes of Roses fra 1909. Sammen med parfumøren Ernest Beaux blev Bourjois parfumerne Soir de Paris fra 1928, Kobako fra 1936 og Premier Muguet fra 1955 introduceret på markedet. I år 2008 udkom Bourjois-parfumen Sweet Kiss som duft til hende. Som duft til ham kom fra Bourjois-parfumerne duften Acier i år 1988.

Parfum-Produkter fra Bourjois

Vidste du at Indhold

Muligheden for at gøre et lille indkøb fra Bourjois

Det er ret enestående, at Bourjois ikke fører et sortiment af duftvand og kosmetik. I øjeblikket findes der kun en enkelt parfume. Parfumen er sammensat af komponenter, som allerede eksisterede. Allerede i det 19. århundrede blev der skabt nogle parfumer. I dag består Bourjois af et samarbejde imellem parfumerierne Francois Demachy, Ernest Beaux og Jacques Polge. De har kunnet udvikle yderligere dufte og fører enkelte kendte duftkomponenter. Bourjois sælger i øjeblikket parfumen Soir de Paris. Denne duft er svøbt i en helt enestående indpakning. Bourjois tilbyder denne eau de parfum i en blå farve, der henleder tankerne på blomster. Flakonens dybe smaragd blå farve understreger formen. Den udgøres af et fladt og halvrundt glaskorpus med et højt låg.

Duften fra Bourjois

Bourjois dufter usædvanligt. Den ekstravagante duft spreder bevidst en blomsterlignende note. Dertil kommer at parfumen virker meget klassisk og den kommer på ingen måde til at virke påtrængende eller tung. Bourjois dufter med sine komponenter elegant og usædvanlig. Basisnoten repræsenterer den dejlige by Paris og producentens elegance. Den fremstår meget fin og er æstetisk særdeles smuk. Den består af moskus, vetiver, styrax, ambra og røgelse og duften minder næsten om jul. Også hun vil kunne nyde godt af Bourjois. Allerede i hjertenoten finder man her blomsterduften. Her præges duften af liljekonvaler, lind, syren og nellike. Den har en lang virkning, men holder ikke hele dagen lang. Topnoten virker som den letteste. Den bidrager til en smagfuld flair. Et let strøg fra krydderurter og estragon giver tilsammen en blomstrende note takket være violerne. Bergamot spreder en citronlignende friskhed. Samlet virker komponenterne luksuriøse og eksklusive.

En sammensat komposition fra Bourjois

Bourjois demonstrerer et harmonisk samspil imellem flakon og duft. Parfumens duft minder helt tydeligt om Frankrig og i dette tilfælde om Paris. Et strøg af fortiden hører med til duftene fra Bourjois. Samtidig ligger parfumen ikke i en høj prisklasse, men fås derimod til en meget rimelig pris. Bourjois udtrykker den spænding og glamour du finder i en storby. Dem som står bag duftene havde allerede før de fremstillede Bourjois oplevet mange succeshistorier. Samarbejdet er efterhånden 100 år gammelt. Ud over Soir de Paris fås yderligere otte dufte fra firmaet. Det drejer sig blandt andet om Acier til mænd, den nyeste duft, eller La Rose Pompon, en af de ældre parfumer. Soir de Paris er en duft, der allerede blev skabt i 1928 og som derfor har mange år på bagen. Duftens elegance har rødder tilbage i en tid, som man ikke kender i dag. Så meget større er spændingen derfor, der ligger i denne duft. Brugeren får et strøg af datiden sammen med duften fra Bourjois.

Bourjois´ berømmelse

De tre opfindere er også blevet kendt for et utal af andre dufte, som først blev udviklet i løbet af det 20. århundrede. Med til de andre dufte, som opstod i mellem 1907 og 1909, var også Manon Lescaut, Mimi Pinson og Ashes of Roses. Disse dufte fra Bourjois bevæger sig indenfor den samme tradition som Soir de Paris og adskiller sig ikke særlig meget fra denne duft. Den gamle duft fra Bourjois fremstår som en drømmende erindring om en fortid, som må betragtes som en betydningsfuld tidsalder. I duften findes et strøg af Frankrig.