Materialist og Dufte fra Beyoncé

Beyoncé blev berømt i hele verden som den suveræne amerikanske sangerinde, som startede sin karriere… Læs mere

Beyoncé Materialist og Dufte

Beyoncé blev berømt i hele verden som den suveræne amerikanske sangerinde, som startede sin karriere i år 1990. Takket være hendes ambitioner og hendes store flid er Beyoncé blevet en facetrig personlighed. Hun er ikke kun succesrig som sangerinde, men har opdaget andre kunstneriske evner hos sig selv. Hun er både kendt som modedesigner og fra 2011 også som parfumemærke. Med individuel smag og sin usædvanlige karakter har hun deltaget i udviklingen og har således ladet moderne og helt personlige indtryk komme ind i duftene.

Vidste du at Indhold

Stjernen Beyonces mærke

Sangerinden Beyonce opbyggede sin karriere i 90´erne og blev til superstjerne. Efter årtusindeskiftet begyndte hun at lancere designermode og parfumer. De moderne, friske dufte har en yngre målgruppe og er fulde af selvtillid og meget behagelige. Parfumen fra Beyonce vækker ikke alene begejstring med sine fortryllende duftkomponenter, men også med sine flotte flakoner. Hver flakon har en enestående optik og fremstår elegant og smart. Beyonce formgiver dufte

  • på flotte flasker,
  • i flakoner med flotte låg,
  • i flakoner med krone
  • med andre kendetegn

Kraftige blå farver, tyrkis, rød, lilla, guldfarve eller orange virker elegant overalt. Frække farver får dig til at ane, at duftene virker lige så imponerende, som farverne virker på køberen.

Duftvariationer fra Beyonce

Beyonce fører et stort udvalg af unge dufte for der kommer hele tiden nye dufte til. Dermed finder fans eller kvinder med høje krav til kosmetik mange interessante indslag. Værdsatte dufte fra mærket er blandt andet:

  • Heat Rush
  • Heat
  • Rise
  • Wild Orchid
  • Pulse New York
  • Midnight Heat.

Alle disse dufte fra Beyonce viser sig fra en helt personlig side. Mange dufte fås sågar i en Summer Edition. Navnets klang minder om fester og glade stunder og giver associationer til glamour og elegance. Udvalget af dufte kan have forskellige hjertenoter og topnoter. Om blomstret og orientalsk, frisk og blomstret eller intensiv og blomstret så findes der talrige punkter, som bærer en duft. Den feminine note fra Beyonce er kendetegnet ved alle disse kompositioner.

Tyngdepunktet for dufte fra Beyonce

Basisnoten i mange dufte kan indeholde moskus og vetiverrod og indeholde spændende kontraster i topnoten, som for eksempel basilikum, aprikos og bergamot. En populær basisnote består af fresia, orkide og jasmin. Pulsene får med sine blå farver en til at tænke på Blue Curaçao. Parfumen dufter i sin hjertenote sågar kraftigt af sarte pæon, blå orkideer og duftende jasmin midnatsblomster. Træsorter og Madagaskar- vanilje tilfører en sødlig komponent. Beyonce er for unge kvinder tydeligvis blomstrende og en smule sød. Beyonce giver løfter om spændende komponenter og til dels sexede duftelementer. Der opstår stor spænding imellem mangoblomster, tigerorkide, hibiscusblomst i kombination med honning, teaktræ og moskus. Denne duft skal for eksempel forføre. Generelt leger duftene fra Beyonce med følelserne.

Unge dufte fra Beyonce

Beyonce fører endnu ingen plejeprodukter, som passer til duftene. Hver duft har sin helt egen personlighed og udtrykker følelser. Til selvbevidste kvinder, som gerne vil understrege en feminin stil virker denne duft æstetisk og frisk. Parfumerne fra Beyonce virker måske ikke helt voksne. Den er meget ungdommelige og egner sig dermed mindre godt til ældre kvinder. Dens ofte blomsterlignende accent får den til at virke fantasifuld. Kompositionen af mange komponenter synes kompleks, og de supplerer alle hinanden. Hvis topnoten skrumper følger en charmerende hjertenote, som supplerer en romantisk basisnote. Hver note er enestående og selvbevidst i sin komposition. Beyonce lægger stor vægt på disse perfekte niveauer og på den samlede æstetiske virkning.