An Urban Original 2 Women Dufte til hende fra Bench.

Bench. er som internationalt mærke med værdifulde dufte først kommet mere frem i de senere år og tilbyder interessante duftnoter både til kvinder og mænd. Inden for dufte til hende præsenterer parfumehuset sin førende produktserie med duften An Urban Original 2 Women , som kan opleves i forskellige produkter. Parfumen er bevidst afstemt efter unge og trendsikre kvinders forkærlighed, som forventer en avanceret og sprudlende note af en duft til hende og ønsker at bære denne til så mange lejligheder som muligt. Vores shop inviterer også til dette og tilbyder parfumen fra Bench. til en fristende pris.

Nyd bymæssig og feminin flair med Bench.

I en aflang flakon med violette og blå nuancer tilbydes An Urban Original 2 Women som ren Eau de Toilette til kvinder. Duftene til hende kan købes i 30 eller 50 ml, har en ekstrem god strækkeevne og kan bæres til det daglige arbejde eller særlige anledninger. Forstøveren passer med sit elegante design også perfekt i enhver håndtaske og bliver en tro følgesvend, så du kan påføre den spændende duft på det rigtige tidspunkt. En frisk og typisk feminin note indsvøber bæreren og vækker lysten til hele tiden at påføre duftene fra Bench.

Duftene til hende fra Bench. kan også opleves ved hygiejnen

Som mange dufte fra firmaet tilbydes parfumen An Urban Original 2 Women ikke kun til klassisk påføring som duft. I produktserien venter desuden en opfriskende brusegel, med hvilken kvinder starter dagen og kan opleve den samme friskhed som ved den klassiske parfume. Naturligvis er de to produkter fra serien An Urban Original 2 Women perfekt afstemt efter hinanden og bliver hver dag til en ideelt kombinerbar følgesvend. Hos os kan du prisbevidst vælge de specielle dufte fra det internationale parfumehus, og desuden venter andre verdensmærker på dig!