24/7 Women Dufte til hende fra Bench.

En duft, som begejstrer til enhver lejlighed, enhver sæson og ethvert tidspunkt på dagen? 24/7 Women for Her blev kreeret netop af denne grund! Den alsidige Bench. duft er en førsteklasses allrounder, som ikke er galt anbragt på noget tidspunkt, og som altid giver kvinder en førsteklasses mulighed for at indsvøbe sig i tålbare, behagelige og meget frugtagtige dufte. Dameparfumen, som også er kernen i denne serie, findes i en skinnende gul emballage. Den sørger ikke kun for godt humør men udtrykker også, at denne dameparfume passer perfekt til forår og sommer. Den, der ønsker sig godt humør og frugtagtige dufte på den kolde årstid, kan ved hjælp af 24/7 Women vække minder om den varme sæson.

Behagelig Eau de Toilette Spray, som garanteret altid passer

Bench. kreationen i serien kan bestilles online til en gunstig pris. Samtidig har du også mulighed for at få parfumeprøver af 24/7 Women for Her for at danne dig et førstehånds indtryk af denne duft. På denne måde sikrer du dig, at du uden videre kan lide den feminine parfume. Samtidig kan du, hvis den skal gives som gave, overbevise dig om, at modtageren faktisk kan lide den. Parfumeprøverne indeholder altid en lille smule af de frugtagtige essenser.

Duftbilledet fra 24/7 Women for Her

Bench. dameparfumen kom i år 2014 og udnytter i sin topnote kumquats, grapefrugt og de fine duftnuancer fra pære. I mellemnoten går duften med rosen igen over i en lækker ingrediens, som smart suppleres og perfektioneres med mimose. Ambra og sandeltræ i bundnoten afrunder endelig denne duft og fuldender den så dygtigt, at den helt sikkert hurtigt vil avancere til din yndling på badeværelset. Du må gerne afprøve parfumeprøverne!