Batman Parfum

Batman er ikke kun helten fra den forgangne barndom og den vel nok mest kendte tegneseriefigur (udover Mickey Mouse) overhovedet, men i mellemtiden også en garant for filmsucces. Senest efter den nye fortolkning af Christopher Nolan, som har leveret en trilogi, som er blevet rost af kritikere og fans, er Batman igen tilbage i rampelyset. Nattens mørke redningsmand, som har gjort flagermusen til sit varemærke, begejstrer dog ikke kun i biografen, i blade eller på tegneseriemærker, men for nylig også på huden. Succesen fra biografen og figurens ligefrem endeløse popularitet har sørget for, at den sorte flagermus også fremover får adgang til husholdninger som parfume.

Parfumen til ægte helte

Duft- og kosmetikserien har navnet ""Batman Begins"" og refererer dermed til den første film fra Christopher Nolans trilogi, hvor den sorte redningsmand avancerede til den ikoniske figur, som han i den sidste del af trilogien afsluttede flot. Parfumen dufter behageligt bitter og mandigt, men lige som tegneseriefiguren også en smule mystisk og mørk. Derved er de maskuline dufte perfekt egnede til alle mænd, som gerne indsvøber sig i markante og entydige parfumer. Optisk er parfumen naturligvis også i stand til at overbevise. Den findes i sort-blå og har på forsiden det markante flagermuse-logo.

Facetrig duftserie fra den sorte flagermus

Batman Begins omfatter dog ikke kun parfumen af samme navn men også en række andre produkter. Blandt andet findes der i kollektionen en deodorant-stick, som udstråler de samme duftakkorder som parfumen. Serien afrundes af en plejende brusegel, som blidt fjerner snavs og samtidig hydrerer huden. En After Shave er perfekt egnet til efterbehandling efter barbering og beroliger huden igen, så irritationer, rødme og barberingsbumser slet ikke opstår. Alle produkter indeholder duftnuancerne, som også anvendes i parfumen.