Teint Make-up fra BEAUTY IS LIFE

Som makeup-specialist tilbyder mærket Beauty Is Life naturligvis også diverse produkter til pleje af din teint. Disse plejer på den ene side din teint, men giver den primært en herlig struktur, hvorved kvinders ansigt smukt kan defineres. Tilbuddet fra mærket omfatter forskellige foundations, som skal anvendes som grundlag for den videre makeup. De sørger for en jævn struktur på huden, dækker mindre urenheder og sørger for en ensartet farvetone. Takket være den lette og fine struktur i disse foundations kan huden hele tiden ånde, regenerere sig og forsynes samtidig let med fugtighed.

Kvalitativt værdifulde produkter til en fortræffelig makeup

Selvfølgelig findes hver foundation fra Beauty Is Life også i meget forskellige farvenuancer, hvorved den helt eksplicit kan afstemmes efter den tilsvarende hudtone. Såfremt der skulle opstå stærkere urenheder, bumser eller pigmentpletter, hvilket desværre altid kan ske også ved en optimal grad af pleje, kan din teint behandles med en concealer. Denne dækker målrettet punktvise urenheder og fejl i din teint, hvorved et jævnt totalbillede bevares. Også concealeren findes selvfølgelig i forskellige farvetoner, så den ikke er fremtrædende, men tværtimod forsvinder usynligt på huden - men alligevel dækker sikkert!

Fra pudder til dækstift

I sortimentet fra Beauty Is Life skal det store udvalg af pudder også nævnes. Det velrenommerede mærke tilbyder pudder i forskellige variationer, hvorved den adskiller sig både i sin tekstur og i stabilitet. På denne måde kan din teint behandles helt individuelt i henhold til dine egne krav, medens dækstifter giver yderligere sikkerhed, hvis et bestemt sted kræver en særlig behandling. Til rigtige makeup-professionelle tilbyder Beauty Is Life hele pudder- og camouflage-sæt. Denne makeup har en stærkt dækkende virkning og sørger for en mageløs teint.