Læber Make-up fra BEAUTY IS LIFE

Læberne udgør arealmæssigt en stor del af ansigtet, samtidig bliver de under en samtale, samtidig med øjnene, helt automatisk til et blikfang. Også derfor skal de plejes intensivt og pyntes effektivt ved hjælp af makeup. Det velrenommerede mærke Beauty Is Life tilbyder et kæmpe udvalg af forskellige produkter, som sørger for en himmelsk smuk og farvemæssigt passende kyssemund. Næsten alle produkter, primært selvfølgelig læbestiften, findes også altid i forskellige farvenuancer. På den måde kan makeuppen i ansigtet farvemæssigt perfekt afstemmes efter hinanden for at kreere et rundt og stilsikkert look til enhver årstid og ethvert tidspunkt på dagen.

Mange smukke farver til krævende kvinder

Beauty Is Life tilbyder husets egen makeup blandt andet i praktiske professionelle sæt. Disse sæt findes med læbestift eksempelvist i variationerne Classic, Nude, Creativ, Renaissance og Starlet. Farvenuancerne strækker sig fra spændende lilla toner, via knaldrød og frem til det moderne Nude-Look eller en traditionel beige- til sølvtone. Læbestiften sørger for farvemæssigt fantastisk markerede læber, som bliver et højdepunkt og blikfang i ethvert ansigt og samtidig føles ualmindeligt godt. Disse professionelle sæt er kvalitativt endda så værdifulde, at visagister og stylister gerne anvender dem.

Altid strålende smukke læber

Netop en kvindes læber bør altid passe til anledningen. Så dette lykkes uden problemer, tilbyder mærket Beauty Is Life også andre produkter bortset fra de farverige og facetrige læbestifter. En smuk lipgloss sørger for let skinnende læber, som simpelthen inviterer til kys og beundring. Lip Contour-Liner derimod giver dem megen struktur og kan også anvendes til formgivning. Produkterne i Beauty Is Life sortimentet kan selvfølgelig også anvendes skiftevist for at tilføre det daglige look megen afveksling og interessante accenter.