Rose in Wonderland fra Atkinsons

Nogle få stænk af Rose in Wonderland parfumen er endda tilstrækkeligt til at sende kvinder på en spæ… Læs mere

Rose in Wonderland The Contemporary Collection fra Atkinsons

Nogle få stænk af Rose in Wonderland parfumen er endda tilstrækkeligt til at sende kvinder på en spændende rejse gennem eventyrlandet. Så i det mindste virker den markante Atkinsons duft fra The Contemporary Collection allerede efter nogle minutter, hvor den udstråler sine meget bløde og blomsteragtige noter på huden. Rose in Wonderland kreationen er en nyhed fra 2014 og findes i en flakon i sartrosa, som perfektioneres med gyldent stempel og passende hætte. Dette feminine indtryk understøttes kun endnu mere af duften, for denne virker meget fin, blød og altid ualmindeligt venlig.

En rejse gennem duftenes eventyrland

Atkinsons parfume er opbygget omkring rosens entydige virkning, hvor denne kombineres så indtryksfuldt, at den virker meget jordbundet, stærk og umiskendelig. Denne duft fra The Contemporary Collection serien kan næppe med god samvittighed sammenlignes med andre rosendufte, for den fine blomst fortolkes og kombineres her på en helt ny måde. I topnoten er en effektiv duo ansvarlig for starten. Rosen kombineres her med solbær for på denne måde at sætte frugtagtige akkorder i kontrast til meget fine og blomsteragtige nuancer.

En enestående rose med lige så enestående virkning

Rose in Wonderland parfumen fra huset Atkonsons går i mellemnoten direkte over i den næste rose. Denne gang blandes en rose, som er plukket i Provence, med geranie, hvorved den blomsteragtige virkning fra kreationen fra The Contemporary Collection serien understøttes endnu mere. Bundnoten giver så undtagelsesvist afkald på rosen og udnytter i stedet varme og naturlige duftakkorder. En fast ramme af ambra omhyller her vetiver for at give denne duft en perfekt afslutning. Resultatet er en feminin, umiskendelig og utrolig elegant duft til hende.