Posh on the Green fra Atkinsons

Posh on the Green fra The Contemporary Collection serien fra Atkinsons minder om grønne, vide marker… Læs mere!

Posh on the Green The Contemporary Collection fra Atkinsons

Posh on the Green fra The Contemporary Collection serien fra Atkinsons minder om grønne, vide marker, en velplejet golfbane eller simpelthen en tur ud i naturen. Selvfølgelig kan parfumen, som ved alle Atkinsons kreationer, heller ikke frasige sig sin britiske oprindelse. Kongeligt, endda næsten majestætisk, lægger den et fint duftslør om sin bærer. Duften udkom i 2014 og har en sartgrøn flakon med sølvstempel på forsiden og en farvemæssigt passende hætte. Denne parfume er ideel til alle mænd og kvinder, som hele året længes efter natur, forår og blomstrende landskaber .

Britisk luksus-kreation og praktisk unisex-duft

Posh on the Green fra The Contemporary Collection har i sin topnote en blanding af koriander og petitgrain. I mellemnoten går duften over i duoen rosengeranie og galbanum, indtil den i bunden, som er sammensat af ceder og vetiver, endelig finder sin perfekte afslutning. Alle disse essenser giver Posh on the Green sit stærke udtryk, den naturlige virkning og virker samtidig utrolig elegant og frisk . Atkinsons duft fra The Contemporary Collection er definitivt en allrounder til hele året, som passer specielt godt i hverdagen og på kontoret.

En umiskendelig parfume fra Storbritannien

Den, der altid har spurgt sig selv, hvordan Wimbledon-banen mon dufter i højsæsonen, finder det passende svar i Posh on the Green parfumen. I 100 ml i alt forenes forskellige naturlige, let blomsteragtige og mange friske ingredienser, som udspiller sin umiskendelige tekstur allerede efter det første stænk. Derved bliver denne duft til en velkommen udvidelse af The Contemporary Collection serien og det samlede sortiment fra Atkinsons. Eau de Parfum har samtidig ikke kun god strækkeevne men er også utrolig langvarig.