Øjenvipper Make-up fra Artdeco

Det unge kosmetiknavn Artdeco kreerer makeup-kollektioner , som vejledende udlægger trends og giver alle mulighed for et professionelt resultat. Firmaets kreationer inviterer til lækker og legende omgang med forskellige looks. Alt efter lyst og humør kan man med trendy kosmetikidéer fremtrylle et stilfuldt ydre og med skønhedsklassikere et velplejet look. Takket være et utal af genopfyldelige produktsystemer skåner du dermed også miljøet.

Uimodståelige øjenvipper til mindeværdige øjeblikke

Du kan skabe uforglemmelige øjeblikke og dygtigt iscenesætte dine øjenvipper med de værdifulde produkter fra Artdeco. Der er næppe noget, som giver dit ansigt mere udtryk end definerede øjenvipper til et imponerende øjekast. Takket være professionelle løsninger som bånd-øjenvipper eller single-øjenvipper kan man i en håndevending skabe en festlig og uimodståelig øjen-makeup.

Med specialprodukterne kan man kreere dramatiske smokey-eyes men også antyde naturlige tendenser ved at understrege og opfylde enkelte vippepartier. Lim til permanente vipper hjælper med fuldstændigt at holde på dit look i ugevis. Vippekamme adskiller vippehårene til en velplejet finish, og værdifuld vippebalsam styrker og fremmer vippevæksten.