Negle Make-up fra Artdeco

Det unge kosmetiknavn Artdeco har takket være sine trendy makeup-idéer og værdifulde specialprodukter for længst etableret sig som et af de mest populære navne på markedet. To gange om året præsenterer firmaet aktuelle kosmetiktrends, inspireret af internationale modeshows. Ikke tilfældigt er kosmetikfirmaet med deres portefølje af makeup til ansigt og negle, pleje og tilbehør en begæret følgesvend for modeelskere og miljøbevidste kunder. For med sine talrige genopfyldelige produkter yder firmaet et værdifuldt bidrag til miljøbeskyttelse.

Perfekt stylede negle med Artdeco

Artdeco leverer de perfekte idéer, så dine negle kan skinne. Vejvisende negledesigntrends finder også vej ind i sortimentet lige som værdifulde negleplejeprodukter eller skønhedsklassikere. Hver sæson forsyner kosmetiknavnet fuldstændigt med de nyeste trends inden for negledesign.

Hvad enten det er moderne farvenuancer, skønhedsspecialiteter til ekstravagante looks, klassiske røde farver eller hjælpende Base og Top Coats - Det alsidige sortiment giver enhver hånd et velplejet look. Top Coats med Repair-effekt udjævner uregelmæssigheder i farvelakken og sørger for en professionel finish. Specielle neglelakker lyser farvede negleflader op og forædler med en brillant glans.