Hårpleje fra Argan Secret

Mærket Argan Secret fra Marrakech tilbyder en række værdifulde hårplejeprodukter, der som hovedbesta… Læs mere!

Hårpleje Hårpleje fra Argan Secret

Mærket Argan Secret fra Marrakech tilbyder en række værdifulde hårplejeprodukter, der som hovedbestanddele indeholder den særlige arganolie, også kendt som guldet fra Marokko, og værdifulde hampefrøolier. I tusindvis af år har de positive effekter af disse olier til hud og hår været kendt. Produkterne i dette hårkosmetikmærke virker yderst plejende, reparerende og vitaliserende på håret og viser sig med en pragtfuld smidighed og en naturlig glans fra deres bedste side.

Den velgørende virkning fra arganolie og hampefrøolie på håret:

Arganolie har et højt indhold af essentielle fedtsyrer, vitamin E (tokoferol), fytosterin og antioxidativt virkende polyfenol, som har en revitaliserende og reparerende virkning på specielt udpint, skørt, belastet og tørt hår. I hårkosmetikken beskytter det håret, forbedrer hårstrukturen, udglatter, gør håret lækkert blødt og giver det spændkraft og en sund glans. Også irriteret hovedbund, som tenderer til skæl, har fordel af arganoliens alsidige virkning. I kombination med den revitaliserende og dybdevirkende fugtgivende hampefrøolie, som blandt andet ved hjælp af sit høje indhold af umættede fedtsyrer og vitaminer fremmer hårvæksten, beroliger hår og hovedbund, beskytter mod udtørring, bevirker en god glideevne, og gør håret fantastisk blødt, danner olierne i produkterne fra Argan Secret fra Marrakesh et optimalt grundlag for en velgørende hårpleje, som fremmer hårets sundhed og skønhed.

Hårplejeprodukter:

Til vask og pleje tilbyder Argan Secret fra Marrakesh værdifuld hårkosmetik som ""Shada Shampoo"" og ""Shada Conditioner"". Håret renses helt ned i dybden og plejes, bliver blødt, glat, let af frisere og får en fantastisk farveglans. Til opbygning af håret tilbyder "" Miracle Masque"" fra mærket en hårcocktail med dybdevirkning, som giver specielt stærkt belastet, skørt, skrøbeligt og tørt hår ny vitalitet, spændkraft, glans og sundhed. Hårkuren ""Miracle 10 Leave in Treatment"" er en spray, som blandt andet indeholder et UVA- og UVB-filter, et Repair-kompleks til regeneration af skadet hår samt virkestoffer til stor volumen og fylde. Håret repareres, får en sund glans og bliver silkeblødt. En anden meget effektiv hårkur og hårpleje er den klare vegetabilske hårkosmetik ""Argan Secret Oil from Marrakesh"" . Den beskytter også håret ved styling mod varmepåvirkninger, som kan opstå ved føntørring eller fra glattejernet.