Académie Pleje

Ingen hud er ens, og ingen hud forbliver, som den er. Miljøfaktorer, aldersbetinget udvikling, den indre ligevægt - alt sammen påvirker udseendet på vores hud og bestemmer, hvordan vi har det i den. For at møde enhver tilstand i huden med den ideelle pleje begyndte farmaceuten Georges Gay i 1926 med at udvikle kosmetikprodukter og behandlingsmetoder, som kunne forbindes med hinanden til maksimal udnyttelse. Den dermatologiske videnskab har i mere end 80 år repræsenteret knudepunktet for udviklingsarbejdet hos académie. Resultatet er otte plejeserier, som kan anvendes i hjemmet eller anvendes af kosmetikeren i forbindelse med individuelle behandlinger på instituttet eller i spa`et. I Frankrig hører académie til blandt de førende mærker inden for institutkosmetik. Også i Tyskland satser flere tusinde kosmetikere og institutter på de meget effektive produkter og specialbehandlingerne, som er optimalt afstemte dertil. Som basispleje i forbindelse med disse behandlinger anvendes den hypo-sensible creme for at få teinten til at se mere mageløs og strålende ud. Den er velegnet til irritabel og sensibel hud i enhver alder.

Vidste du at Indhold

Skønhed efter det franske koncept – Académie

Den indre og ydre skønhed afspejles i vores hud. Jo mere vi plejer huden, desto sundere lever vi. Hvad end det er med ansigtsbehandlinger, massager eller plejecremer så behøver den menneskelige hud, som er vores mest alsidige og funktionelt vigtigste organ, produkter der beskytter den imod skadelige påvirkninger som kulde, varme, sol og forurening.

Den franske virksomhed académie har været aktiv indenfor skønhedspleje i over 80 år. I 1926 blev den traditionelle kosmetikvirksomhed grundlagt af apotekeren Georges Gray i Paris. Foregangsmanden indenfor området udviklede et koncept som tiltrækker sig skønhed som resultatet af den daglige hudpleje. Han analyserede huden på et større antal kunder og udviklede en række detaljerede huddiagnoser for derefter at kunne udvikle plejeprodukter, som passer netop til dem. For at optimere forskningen åbnede den innovative apoteker et institut og den første kosmetikskole i Frankrig.

På grund af denne smarte forretningsidé opstod der i kølvandet på oprettelsen af akademiet en lange række forskellige typer af banebrydende kosmetik:

 • Lotion for en ren hud
 • After Sun Creme imod solbrændthed
 • Peeling med knust vulkansten
 • Selvbruner med bronzefarve, der øjeblikkelig giver farve
 • Plejende afdækningscreme

Académie scientifique er i dag fortsat i familiens eje. I øjeblikket er det grundlæggerens barnebarn Laurence Therme, der leder kosmetikvirksomheden. Produkterne sælges i hele verden. Også i Tyskland findes et datterselskab til virksomheden. Beauté GmbH i Baden-Baden tager sig af de tysktalende kunder og giver professionel rådgivning om kosmetik.

Innovation for en strålende hud

Académie scientifique har vundet flere vigtige innovationspriser og præmier og har modtaget talrige internationale udmærkelser og rosende bemærkninger. I vores shop finder du førsteklasses mærker og specialbehandlinger, der stammer fra den franske kvalitetsvirksomhed, som DERM ACTE, Academie MEN, Soin Borelax, Les Gourmandises Beauté, VISAGE og Acadayspa. Virksomheden forsker kontinuerligt efter nye effektive og revolutionerende kosmetikformler, som holder fast på skønheden. Forskningsafdelingen kan i dag se tilbage på en 120 år lang historie. Årligt gennemføres et utal af kvalitetstest og produkttests for at kunne tilbyde klinisk hudvenlig kosmetik med optimal virkning.

Det helt særlige ved kosmetikprodukter fra Academie

Skuespillere som Marie Bell, Michèle Morgan, Sim Viva eller Marie Glory sværger til hudplejeproduktserier fra Academie. Produkterne udmærker sig ved avanceret kosmetik med stor effektivitet. De førsteklasses produkter er så professionelle, at de er på samme niveau som en medicinsk behandling. De uddannede kosmetikeksperter fra académie beauté udvikler kosmetikprodukter med effektive aktive ingredienser, naturlige indholdsstoffer af første klasse, som lever op til alle hudens behov og krav. Plejeprodukterne egner sig til kvinder og mænd i alle aldre og med enhver hudtype. De bekæmper typiske hudproblemer som tør og trist hud, uren hud, bumser eller skæl og tilbyder fantastiske langsigtede løsninger til professionel behandling af huden. Produkter fra Academie-serien fås til:

 • normal og blandet hud
 • tør hud
 • Fedtet hud
 • Anti-aging effekter
 • Mennesker med rødligt udslet

Academie Kosmetika tager sig af den daglige pleje, rengøring og fugttilførsel, til forfinelse og glatten af huden, specialpleje, afslapning og forkælelse af huden. Hudplejeprodukterne virker beroligende og stimulerende. De forførende dufte og strukturer sørger for sand aromaterapi. Académie scientifique de beauté anvender udelukkende æteriske olier. Alle produkter er resultatet af dybdegående videnskabelig forskning. Virksomheden begrænser sig ikke kun indenfor ansigtspleje, men tilbyder kosmetik til hele kroppen.

Alle Kosmetikprodukter fra Academie forhindrer og mindsker risikoen for:

 • Appelsinhud
 • Cellulitis
 • Figurdeformationer
 • Tørhed
 • Svagt bindevæv
 • Trækstriber
 • Trætte ben
 • Ujævn hudstruktur
 • Streger og rynker
 • Urenheder i huden
 • Fedtet hud
 • Pigmentpletter
 • Overfølsomhed

Hurtigere end solen - bronze selvbruner

I vores shop finder du revolutionerende kosmetikprodukter fra Academie, som beskytter hud og hår imod solen og som giver dig en naturlig brun hud. Mærket Bronzécran og Bronz’Express indeholder særligt udvalgte specielplejeprodukter til after-sun-plejen og selvbruner til at alle hudtyper. Denne solkosmetik er baseret på naturlige ekstrakter. De sørger for en ufarlig men flot brun og godt udseende hud. Efter anvendelse ændres hudens tone med det samme. Mærket Bronz’Express fejrer i 2016 sit 55-årige jubilæum. Det er den mest solgte selvbruner i verden.

Eksklusivt finder du hos os også den innovative Acad´épil produktserie. Den er specielt udviklet til kvinder, som ofte barberer sig. Kosmetiken behandler huden efter, du har epileret og barberet den og forhindrer ved regelmæssig anvendelse hurtig vækst af hårene. Desuden bliver hårene efter kort tid lysere og finere. Produkterne fra Academie har skrevet kosmetikhistorie. De er innovative og svarer til de højeste kvalitetskrav