Skægpleje fra 1o1 Barbers

Mænd vil igen have skæg. Nøjagtig som hovedhåret har ansigtshåret også brug for en intensiv pleje, f… Læs mere
2
5/5 baseret på alle bedømmelser

Skægpleje Pleje til ham fra 1o1 Barbers

Mænd vil igen have skæg. Nøjagtig som hovedhåret har ansigtshåret også brug for en intensiv pleje, for først da ser skægget tiltalende ud. Gents & Giants - skægpleje består af flere elementer og er uundværlig, først og fremmest når skægget bliver længere. Skægpleje bør indgå i den daglige kosmetik. Hvis skæghåret vaskes og kæmmes hver dag, ser det sundt og meget tiltalende ud. Denne specielle herrepleje er mulig med Gents & Giants skægpleje-sættet. Det består af

Skægbørster i forskellige størrelser

, med hvilke du nemt og hurtigt kan give dit skæghår den ønskede facon. Skægplejen foretages om morgenen sammen med pleje af hår og ansigt. De praktiske og kompakte skægbørster er imidlertid også en meget praktisk kosmetik, når man er på tur. Tag skægbørsterne med dig, når du rejser nogle dage, eller når du skal noget specielt om aftenen. Med den praktiske skægpleje fra Gents & Giants har du mulighed for hurtigt at give dit skæg facon nu og da.

De robuste skægbørster er tilpasset skæghårets specielle struktur.

I skægpleje-kollektionen fra Gents & Giants er to store og to små børster inkluderet. Du kan individuelt sammensætte børsterne til dit personlige plejeprogram. Et kortere skæg har brug for en anden kosmetik end langt skæghår. De to små børster fra herrepleje-kollektionen er elliptiske eller ovale og ligger rigtig godt i hånden. De er så kompakte, at du diskret kan medbringe dem i din taske. De to store modeller er det rigtige valg til længere skæghår og er ligeledes rigtig gode at anvende.