Medarbejdernes foretrukne kosmetik

Også medarbejderne hos parfumdreams sikrer sig regelmæssigt deres foretrukne skønhedsprodukter fra online-shoppen. Dufte, pleje, makeup eller hårprodukter - alle har deres foretrukne kosmetikprodukter, der med tiden er blevet en fast bestanddel af deres egen skønhedsrutine. Vi vil gerne præsentere nogle medarbejdere og deres foretrukne kosmetikprodukter!

 

Kai Renchen

Grundlægger og direktør

Har været med fra starten

1.) Creed Silver Mountain Water–eau de Parfum
2.) Hårspray, nemlig:
- American Crew Alternator og
- Sebastian Re Shaper Strong hold Hairspray 400 ml

"Hårspray kan jeg slet ikke undvære. Hvis du har krøller, så er Alternator til præ-styling alle tiders. Den sikrer et godt hold, men håret er stadig nemt at rede."

 
 

Jana Ganski

Online-marketing manager

Har været med i 1 år og 8 måneder

Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine

"Fordi jeg synes, det er en fantastisk læbestift! Den passer til mig, ser super ud og føles ligesådan! Derudover fås den i mange flotte farver! Man kan bruge den til enhver lejlighed – til hverdag, på jobbet eller til fest."

 
 

Alexander Neutz

Personalechef

Har været med i 11 år

DIOR Homme Sport

"Dior Homme Sport EdT er en sporty, frisk duft, som passer perfekt til min type. Denne duft bruger jeg dagligt, og den er min absolutte favorit!"

 
 

Katharina Kron

HR-chef

Har været med i 4 år og 2 måneder

Benefit Boi-ing Cakeless High Coverage Concealer

"Det er den bedste concealer, jeg nogensinde har brugt (og jeg har haft rigtig mange fra diverse mærker). Concealeren dækker fremragende mørke rande under øjnene og rødme - uden at blive cakey! Den føles heller ikke særlig tung på huden og tørrer den ikke ud. Denne concealer kan jeg ikke længere undvære!"

 
 

Florian Kasten

Online-marketing manager

Har været med i 1 år og 10 måneder

Replica Jazz Club fra Maison Margiela

"Ganske enkelt en fed duft med en fantastisk farve, som lugter af spændende drinks, cigarer og vanilje. Burde egentlig stå i enhver gentlemen´s club."

 
 

Vera Groh

Datavedligeholdelse

Har været med i 4 år og 3 måneder

Davines Oi All In One Milk

"Denne Milk gør håret vidunderligt blødt og plejer spidserne. Den er utrolig nem at anvende. Den kan sprøjtes i vådt eller tørt hår. For mig er denne hårpleje blevet uundværlig, og mit hår elsker den!"

 
 

Mario Antic

Servicechef

Har været med i 8 år

Biotherm Homme Aquapower

"Biotherm Homme Aquapower er en fast bestanddel af min morgenrutine - en super konsistens, fantastisk duft og trækker hurtigt ind... Den perfekte pleje til mænd!"